A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Bodeykey

2014. június 13. 19:02 - Jeunesse Luminesce



ÚJ! bodykey™ azonnal elkészíthető ételek

 Egyszerű és ízletes megoldás a testsúly-csökkentési céljai eléréséhez!
Fedezze fel az azonnal elkészíthető, ízletes bodykey ételek választékát, amelyekkel, egyszerűen kontrollálja az elfogyasztott adagokat és a kalória-bevitelt! Válasszon a különböző igények szerint összeállított termékeink széles kínálatából!
               
Hogyan működik?

Mivel mindannyian különbözőek vagyunk, és mások az igényeink, az Amway háromféle - Csökkentett szénhidráttartalmú, Csökkentett zsírtartalmú és Kiegyensúlyozott változatban kínálja az azonnal elkészíthető bodykey ételeket, amelyeken színkódok segítik a megfelelő variáns kiválasztását:

Sárga:  Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek
Piros:   Csökkentett zsír tartalmú ételek
Narancs: A kiegyensúlyozott étrendbe illeszkedő ételek

Ha Ön is szeretné fogyasztani ezeket az azonnal elkészíthető, finom ételeket, döntse el, melyik változatra van szüksége! Csökkentenie kell a zsírbevitelt? Ha úgy gondolja, hogy túl sok szénhidrátot fogyaszt, próbálja ki a Csökkentett szénhidráttartalmú variánst! Ha pedig úgy érzi, hogy mindkettőt egyenlő arányban szeretné mérsékelni, a Kiegyensúlyozott étrendbe illeszkedő ételek a megfelelőek az Ön számára!
Miután kiválasztotta a megfelelő változatot, egyszerűen helyettesítse valamelyik étkezését egy azonnal elkészíthető bodykey termékkel! Ezzel időt takarít meg, és kontrollálni tudja az elfogyasztott étel minőségét és mennyiségét. A napi kétszeri hagyományos étkezés mellett fogyasszon napi egyszer azonnal elkészíthető ételt, így változatossá teheti étrendjét!

Jó étvágyat kívánunk!

A bodykey termékek ízletes és a szervezet által igényelt alapvető tápanyagokat tartalmazó azonnal elkészíthető levesekből, turmixokból és szeletekből állnak, amelyek hozzájárulnak a változatos étrend kialakításához. Válasszon ízletes Leveseink (paradicsomleves, zöldségleves); Krémturmix italporaink (csokoládés, vagy vaníliás) és Szeleteink (erdei gyümölcsös, vagy csokoládés) közül! 

Gyors és egyszerű megoldás arra, hogy a szükséges bodykey termékek mindig a rendelkezésére álljanak.

A csomag egy havi mennyiséget tartalmaz az Ön igényeinek megfelelő testsúly-csökkentő termékekből. Ha nincs ideje arra, hogy összeállítsa a következő havi rendelésében szereplő azonnal elkészíthető ételeket és étrend-kiegészítőket, ezzel a csomaggal kényelmesen, ráadásul 10%-os megtakarítással vásárolhatja meg termékeinket!

Levesek




Szeletek











Krémturmixok



A hasznos folyadék!

Érdemes odafigyelni arra, hogy az ételeket a jobb emésztés érdekében lassabban fogyasszuk el, és igyunk elegendő mennyiségű vizet, mert a megfelelő folyadékbevitel - különösen diétázás idején - fontos a szervezet valamennyi mechanizmusa számára.
A bodykey ebben is segít Önnek! Az új bodykey Tea optimális kiegészítője lehet bármely testsúly-csökkentő programnak, és ízletes alternatívát kínál a víz mellett.

               
Megkönnyítjük a dolgát!

Az Amway két további étrend-kiegészítővel segíti a teljes kalória-bevitel csökkentését: a Természetes szénhidrát-csökkentő akár 2/3-ával csökkenti egy normál 600 kalóriás étkezés során bevitt szénhidrátok felszívódását, míg a Természetes zsírcsökkentő az ételekben lévő zsír akár 27%-át blokkolja.
Plusz segítség!
A NUTRILITE kínálatában megtalálható, természetes eredetű étrend-kiegészítők nemcsak az esetleges hiányállapotok fedezésére szolgálnak, hanem hatékonyan növelik a szervezet energiaszintjét, segítik az emésztést, és hozzájárulnak a frissesség megőrzéséhez a diétázás és a testmozgás során.

Használja  a NUTRILITE Omega 3-at, ha nem fogyaszt halat legalább hetente kétszer.
Segít pótolni a hiányzó zsírsavakat.
Az omega-3 zsírsavak hiánya a tengeri halak, elsősorban a lazac, a tonhal és a szardínia elégtelen fogyasztásából adódhat.
1 kapszula omega-3 ugyanannyi zsírsavat (DHA és EPA) szolgáltat, mint 28 g tőkehal, szardínia vagy tonhal.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízesítőket és tartósítószert.

NUTRILITE Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeveréket az izomtömeg és a csontok fenntartásához, illetve
NUTRILTE ™ Rostport az emésztőrendszer egészséges működéséhez:

A NUTRILITE Rostpor három természetes növényi forrásból származó élelmi rost különleges keveréke, amely kényelmes megoldást nyújt rostok bevitelére. Egy felnőtt számára az ajánlott napi rostbevitel 25-30 g. Ez a termék 5 g oldható rostot tartalmaz, és más NUTRILITE rost-termékekkel együtt szedhető, hogy különböző rostforrásokat biztosítson az ön számára. Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Siker

Mivel az Ön által követett testsúly-csökkentő program személyre szabott, csak Ön tudhatja, milyen testsúlyt szeretne elérni. Elhatározhatja például, hogy szeretne beleférni egy régebbi ruhájába, vagy magabiztosabbnak szeretné érezni magát egy állásinterjú során. A bodykey sikerét nemcsak a leadott kilók száma határozza meg, hanem a jobb közérzet , és a testünkkel való harmónia. 














Nutrilite,bodeykey,espring,Artistry,egészség,szépség,fogyókúra,arcápolás,kozmetikumok,krémek,egészség,szépség,hajápolás,víztisztító,étrenddkiegészítők
by amway
ez nem az amway hivatalos oldala
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr627795830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása