A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

A JEUNESSE GLOBAL ÉS A SZÉRUM TÖRTÉNETE

2015. augusztus 08. 13:27 - Jeunesse Luminesce

luminesce_csoda.png

A LUMINESCE szérumot Dr. Nathan Newman plasztikai sebész és bőrgyógyász fejlesztette ki. 


Dr. Newman Beverly Hillsben Los Angelesben

tevékenykedik, és ő az őssejt technológia egyik úttörője. Az általa kifejlesztett és szabadalmaztatott "őssejtes lifting" eljárásról vált híressé. 
A testzsírból kinyert őssejtek felhasználásának ötlete akkor jött, amikor a páciensein zsírleszívást hajtott végre. Az őssejtekkel folytatott tanulmányai alapján tudta, hogy a hasi zsírszövet az egyik legjobb őssejt forrás, és sajnálta, hogy ezek az értékes sejtek a zsírleszívás után a szemétben végzik!
A probléma az volt, hogy a zsírleszíváshoz használt eszköz túl agresszív volt az őssejtek számára, és azok nem élték túl a leszívást. Ezért elhatározta, hogy kifejleszt egy speciális eszközt és eljárási módot, amellyel óvatosan tudja leszívni a

55ae7702705ac1437497090.jpg

zsírt, az őssejtek elpusztítása nélkül. Miután leszívja a zsírt, elkülöníti az őssejteket centrifugációs eljárással, majd steril környezetben visszainjekciózza az őssejteket ugyanabba a páciensbe, akiből kinyerte a zsírt.
A visszainjekciózás módja a speciális kritériumoktól és az elérni kívánt céltól függ.  
Dr. Newman híresssé vált és a médiát is a klinikájára vonzotta, mert az eredmények hihetetlenek voltak. A tény, hogy Beverly Hillsben, a hollywoodi sztárok Mekkájában dolgozott, csak még híresebbé tette. őt. 
És hogy jön ide a Jeunesse?
Dr. Nathan Newman kutatási és klinikai eredményeit

megismerte Randy Ray és Wendy Lewis, akik ezt megelőzően már 2 céget a TOP500-ba vezettek - meglátták ebben a jövő trendjét. Kizárólagosságot kaptak ennek a technológiának a forgalmazására. 
Így született meg 6 évvel ezelőtt a JEUNESSE GLOBAL vállalat.
Randy térdműtét előtt állt, de először ki akarta próbálni az őssejt-injekciózást, ezért felkereste Dr. Newman irodáját. 
Egy napon, amikor Dr. Newmanre várt, meglátott egy kis üveget az asztalon, és rögtön arra gondolt, hogy dr. Newman kifejlesztett egy őssejt szérumot, amellyel helyettesíti a beinjekciózást. Randy azonnal meglátta az óriási lehetőséget és megkérdezte Dr. Newmant, hogy megkaphatja e a forgalmazási jogot az őssejtekre. 
Nathan mosolygott és azt mondta, nincsenek őssejtek az üvegben.
Mert azok élő sejtek. Ha eltávolítják őket a saját környezetükből vagy nem helyezik bele egy megfelelő tápláló gélbe, akkor nem maradnak életben.
Randy annyira csalódott volt, hogy Nathan folytatta egy jó hírrel: "Nincsenek őssejtek a szérumban, de minden, ami ebben a formulában van, az őssejtek termelik."
A szérum az őssejtek mellékterméke, tele van " növekedési faktorokkal" - mondta Newman.
A növekedési faktorok molekulák, és NEM élő sejtek. A molekulák képesek életben maradni a testen kívül, felvihetjük őket az arcra, és ott elvégzik a munkájukat! Nem így az őssejtek.
A növekedési faktorok jeladó molekulák, amelyeket az őssejtek bocsátanak ki azért, hogy jeleket adjanak a bőrsejteknek. Minden egyes növekedési faktor egy speciális jelet tud küldeni, és ez egy speciális feladat elvégzését eredményezi a bőrsejten belül. Például, a "Transzformáló növekedési faktor béta" (TGF-B) olyan jelet ad, ami a kollagéntermelést stimulálja.
A "Keratinocita növekedési faktor" (KGF) a szöveti sejtek növekedését serkenti, az "interleukinok" által leadott jelek a gyulladásokat csökkentik.
Minden növekedési faktor egymással szinergiában működve kijavítja, kicseréli és megújítja a bőr sejtjeit. 
Miután a zsírból kinyerte az őssejteket, Dr. Newman egy nagyon kis mennyiséget speciális tápanyag gélben egy Petri-csészébe helyez, és vár néhány napot.  A megfelelő közegben az őssejtek gyorsan osztódnak és folyamatosan kommunikálnak egymással, ezáltal sok növekedési faktort

55ae76d7ea9331437497047.jpg

bocsátanak ki a tápláló gélbe. Néhány nap után leszűri ezt a gélt Dr. newman, amely tele van növekedési faktorral, ezáltal eltünteti belőle az össes őssejtet. Ez a növekedési faktor van a LUMINESCE szérumban. Több mint 200 különböző növekedési faktor! Semmi más!
Mit tesznek ezek a bőrön?
Stimulálják a bőr biokémiai folyamatait, ezáltal támogatják a bőrszövet megújítását, javítását.
 A LUMINESCE szérum hatásai:
Csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését azáltal, hogy új kollagént termel,
eltünteti az öregségi foltokat és kiegyenlíti a bőrfelszínt, 
javítja a bőr állagát és rugalmasságát
javítja a puhaságát és feszességét
A használata nagyon egyszerű. Naponta kétszer, alapos tisztítás után vigyen fel kis mennyiséget az arcra és nyakra, és amikor megszáradt, vigyen fel nappalra nappali krémet, éjszakára pedig az éjszakai krémet.
A LUMINESCE szérum csak a JEUNESSE-nél érhető el, nincs még egy termék a piacon, ami hasonlítana hozzá.

Hogyan juthatok hozzá? 
Ár és megrendeléssel kapcsolatos információkért kattintson ide!

sejtmegujito_elixir.png




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr597795744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása