A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

EZ NEM CSODA

2015. június 24. 09:03 - Jeunesse Luminesce

Az öregedés az a téma, ami nagyon nagy hatással van mindenkire. De vajon létezik e rá valamilyen forradalmi megoldás?


A válasz az őssejtek.
Az őssejtek tulajdonképpen a fiatalságunk forrása.
Ez azt jelenti, hogy az őssejtek fenntartják a testünk helyreállító és megújító képességeit.
Ahogyan öregszünk, a sejtek lebomlanak, ezért cserére van szükség. Ezt a cserét őssejtekkel oldjuk meg. Az őssejtek felhasználásával a Jeunesse vállalat kifejlesztett különleges, összetett növekedési faktorokat, melyek meggyógyítják sejtjeinket és lelassítják a látható öregedési folyamatainkat.
Az őssejtek segítségével kezelni tudjuk és képesek vagyunk megfiatalítani, helyre állítani a károsodott szöveteket. 

Ez a folyamat a legjobb őssejtek megkeresésévek kezdődik az emberi testben. Az őssejtek a test zsírrétegében találhatóak.
Az orvosok kivontak a zsírszövetből és őssejtek csoportjából álló elegyet. Ezután szétválasztották és elkülönítették az őssejteket, ahol táplálták őket, hogy növekedjenek. A sejtek gyorsan növekedtek és szaporodtak, kitöltve minden repedést és lyukat. Hasonló módon, ahogy a test gyógyítja a sebeket. Ebben a fázisban, a sejtek kibocsátanak egy kémiai jelet, másképpen szólva ez a növekedési faktor. Ez a sejtek egy nyelvezete, melynek segítségével a sejtek ezrei kommunikálnak egymással, és regenerálják a testszöveteit. 
A növekedési faktorok rendkívül fontosak egy forradalmi fiatalító rendszerben, melyet a globális öregedés gátló piac vezető cége fejlesztett ki.
A cég neve a Jeunesse, a legkorszerűbb termékcsaládja a LUMINESCE.

Az őssejt technológia által lehetőségünk nyílik, hogy az orvostudomány integrálódjon a kozmetikai iparba.
Amikor a LUMINESCE alkalmazkodik a bőréhez, ez hasonló folyamat, mint ahogyan az őssejtek viselkedtek a petricsészében. A növekedési faktorok megújítják a bőr sejtjeit. Ennek eredménye, hogy egészségesebbek, fiatalabbak, szebbek leszünk. 
Eredetileg a LUMINESCE a sebek gyógyulását elősegítő termék volt. Azért alkották, hogy plasztikai műtétek után gyorsan, szépen heg mentesen regenerálódjon a műtét helye, de messze fölülmúlta a várakozásokat. 
atvaltozas
A szérum más növényi és állati alkotórészekkel megtámogatva egy nagyszerű kozmetikai terméket alkot, mely nemcsak eltakarja a bőr hiányosságait, nemcsak pótolja a bőr kollagén és más szükséges anyagok tartalmát, hanem az utóbbi évek egyik legjelentősebb felfedezése.
Megtanítja a bőr hámsejtjeit, hogyan regenerálják önmagukat, emellett a bőrre való felvitel után megkeresi azt a helyet, ahol a legnagyobb szükség van rá, ahol a legnagyobb hiányosságok vannak, és ott megkezdi újjáépítő munkáját.

Léteznek a piacon már régebben őssejt technológiás kozmetikumok, de azok még csak növényi és állati őssejteket használtak fel, ami nem tud elég hatékonyan beépülni az emberi szervezetbe.
A LUMINESCE emberi őssejtekkel dolgozik, melyet zsírszövetből nyert ki. Ezeket a termékeket a legpreferáltabb kozmetikai cégek már használják külföldön.

A JEUNESSE vállalat még alig 5 éve létezik, Magyarországra még csak most kezd becsörgedezni a köztudatba. Európai raktára Hollandiában van, ami nem rég települt, így a szállítási idő lerövidült kb, 5 napra. Ha lenne Magyarországon is raktárunk, ez 2 nap lenne, de sajna kicsi ország vagyunk kicsi vásárló erővel. Én azért bízom benne, hogy lesz nekünk is, hogy könnyebben célba érjenek a rendelések. Ha az Amway is rakott ide nekünk, és elég nagy forgalmat bonyolítanak, akkor egy jóval látványosabban hatásos termékre el sem tudom képzelni mi vár. Főleg úgy, hogy az Amway eléggé lekorlátozza az üzletkötők munkáját, hiszen országhoz kötöttek. Minden országba külön kell regisztrálni. A LUMINESCE termékeket 16 országban értékesítheti mindenki, aki szeretné, nincs korlátozva erre a 9 millió körüli lakosságra, aminek talán az egy tizede igazi vásárló erő csak. És nem a gazdagokra gondoltam, hanem azokra, akik keresnek és dolgoznak, és törődnek magukkal.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr677795874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása