A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Artistry Youth Xtend termékek árral

2015. február 06. 08:54 - Jeunesse Luminesce

Átprogramozza, helyreállítja és megvédi a bőrt



A fiatalos megjelenésű bőr titka a szirtuin és a kollagén nevű fehérjék termelődésében rejlik.

 A fiatalságért felelős fehérjék természetes termelődése a kor előrehaladtával csökken. Ennek eredményeként a bőr elveszíti nedvességtartalmát és rugalmasságát, így hajlamosabb lesz a ráncosodásra. Az ARTISTRY YOUTH XTEND lelassítja ezt a folyamatot:

Egy olyan bőrápolási terméksorozatot alkottunk, amely elősegíti a bőr biológiai órájának átprogramozását, és késlelteti a természetes öregedési folyamatának jeleit – mondta Masotti. – Az ARTISTRY YOUTH XTEND célja, hogy helyreállítsa a bőr öregedésének jeleit, például a finom vonalakat és ráncokat, valamint megóvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

A bőr átprogramozása: Az ARTISTRY YOUTH XTEND bőrápolási kollekció alapját a LifeSirt névre keresztelt aktív hatóanyag-összetétel jelenti, amely egy mediterrán gyógynövényből készült kivonat. Ez a növényi kivonat serkenti a bőr saját szirtuin-termelését. A szirtuin nevű fehérje újraaktiválja a bőr természetes és fiatalos szépségét.

Védelem és helyreállítás: A Micro X-6 peptid hozzájárulhat a fiatalos bőrre jellemző rugalmasság eléréséhez. Ez a hat aminosavból álló, aktív összetevő serkenti a kollagén fehérje termelődését. Az értékes növényi kivonatokat, például zöld acerola cseresznyét, az afrikai majomkenyérfa gyümölcsét és a feketeribizlit tartalmazó hatóanyag táplálja a bőrt, hidratál és védelmet nyújt a káros szabad gyökökkel szemben. A hatásos összetevők hozzájárulhatnak a finom vonalak és ráncok csökkentéséhez, valamint elősegíthetik a bőr ragyogó megjelenését.

Laboratóriumi tesztek szerint az ARTISTRY YOUTH XTEND akár 280 százalékkal fokozza ezeknek a fiatalságért felelős fehérjének a termelődését.
Az eredmény: A finom vonalak és a ráncok már egy heti használat után láthatóan csökkennek. A bőr hosszabb ideig egészséges marad.

Bőrmegújító arctisztító hab 14 200 ft

 

Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com
 
Arcpuhító arctej-tonik 14 600 ft
Artistry Youth Xtend Arcvédő krém 20 100 ft

 

Bőrtápláló éjszakai arckrém 21 900 ft

 

Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com
Bőrtápláló szemránckrém  16 500 ft

 

Öregedésgátló arcvédő tej 20 100 ft

 

Öregedésgátló szérum koncentrátum 27 300 ft  
Artistry Youth Xtend Power System krémekkel 80 200 ft

 

Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com

 

Artistry Youth Xtend Power System arctejekkel 80200 ft


Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com

Artistry,szépség,egészség,arcápolás,kozmetikumok,étrendkiegészítők,kiegészítő jövedelem,vitaminok,arckrémek,víztisztító,élet,tiszta víz,espring,tiszta víz

by amway
ez nem az amway hivatalos oldala

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr587795898
süti beállítások módosítása