A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

ÁTLAG ÉLETKOR 120 ÉV

2015. július 30. 16:43 - Jeunesse Luminesce

2015-öt írunk. Felejtsék el az összes eddig használt kozmetikumot, és szépség tippeket, amit eddig valaha hallottak.
Mit szólna hozzá, ha a hosszú és egészséges élet csak egy új napi rutin betartásán múlna.
Mondjuk hogy minden reggel beveszünk egy tablettát, ami fiatalon tartja a testünket kívül -belül, és olyan nappali és éjszakai krémet használunk, ami úgy segít az öregedésgátlásban, és azért olyan hatékony, mert nem csak egy sima egyszerű ránctalanító, hanem visszafordítja percek alatt az öregedést és a felkenést követően néhány perc múlva már látványosan megfiatalodik bőrünk.
Nekem erről két film jutott eszembe: 


Ki ne látta volna évekkel ezelőtt a Jól áll neki a halál című filmet Meryl Streep, Bruce Willis és Goldie Hawn főszereplésével. A fő téma ott is a fiatalság vissza szerzése, majd az örök élet volt.
Előttem van a kép, amikor állnak a tükör előtt, mikor megisszák a szérumot, (persze egyenként, nem együtt)és megtörténik a csoda. A kezéről eltünnek az öregségi foltok, az arca kisimul, megemelkednek a megereszkedett testrészei, és fiatallá válik az egész külseje. 
A másik 2015-ös film, a Holnapolisz.
Volt olyan tablettájuk, amit ha naponta szedtek, akkor nem öregedtek.
Már majdnem létezik ez is. Egyelőre kb. 20 évvel vagyunk visszább az öregedéssel kb., ha valaki rendszeresen szedi. Arról nem is beszélve, hogy az egész testre ható regenerálódási folyamatoknak köszönhetően, a betegségek is kevésbé támadják meg azt, aki alkalmazza az új őssejt technológiás készítményeket, amelyek egyrészt meghosszabbítják a telomereket, ezáltal életünket is, másrészt tartalmasabb, vidámabb, teljesebb életet élhetünk.
Mindig megakad a szemem az utcán az öregeken, akik alig tudnak már járni, és teljesen össze vannak aszalódva, lehet a dohányzás, a sok stressz, a napi gondok miatt, vagy csak azért, mert úgy gondolják, hogy 50 éven felül már normális, ha öreg az ember. Elég szomorú, de általában így gondolkodik a legtöbb ember. Ha a hogyléte iránt érdeklődünk, biztos lesz valami ami fáj neki, de legyint egyet, és azt mondja, ez a korral jár. 

Túlságosan belénk lett nevelve a szépen  megöregedni, és 70 év körül meghalni program.
Az én kedvenc mondásom, amit egy öregedés tudományával, vagyis gerontológiával foglalkozó professzor mondott: " Nem tervezem az öregedést és a meghalást".
Hát senkinek sem kellene!

Mi sem bizonyítja jobban a belsőleg is ható készítmények hatásosságát, mint az, amikor a kopaszodó 
embernek kinő a haja, vagy a ritkuló hajú vissza nyeri haja dússágát. Nem a sampontól, nem a balzsamtól, nem a mindenféle fodrász kelléktől.
A plasztikai sebészek nem szurkálnának és vagdosnának többé ráncfelvarrás céljából vagy a hegek eltüntetése miatt, és a kozmetika is egy magasabb szintre lépne.

Jah igen, a legfontosabb az, hogy ezek létező termékek, és kizárólag a JEUNESSE vállalat gyártja.
Aki olvasta eddig a blogot, találkozhatott már ezekkel az elméletekkel, amiket most megvalósítottak és közre is adtak a kutatók.


Jeunesse - A Hosszú élet tudománya

A sejtnövekedés támogatása

A Jeunesse LUMINESCE™ termékcsaládba a legmodernebb őssejt-technológiát integrálták, amely az új sejtek növekedését segíti elő. Ezek a termékek, 200+ növekedési faktor komplexet tartalmaznak. Ez a hatékony növekedési faktor komplex, képes a bőrsejtek molekuláris szintű és gyorsabb megfiatalítására.

A LUMINESCE™, bőrgyógyászati minőségű termékvonal kifejlesztése, Dr. Nathan Newman világhírű plasztikai sebész nevéhez fűződik.

Az öregedés késleltetése

A DNS szál két végén található szakaszokat „telomereknek” nevezzük. Ezek a génjeink számára mintegy védősapkaként funkcionálnak, az alapvető kromoszóma-információkat hordozzák. A sejt minden egyes reprodukálódásakor a telomer megrövidül.

Az AM&PM EssentialsTM és a Finiti, úgy késlelteti az öregedési folyamatot, hogy segít a telomerek hosszúságának megtartásában. Ez a DNS javítás késlelteti a sejtek öregedését.

Hogy képben legyünk:

 

 
Nobel díjas kutatás eredménye

 

Szervezetünkben a FINITI™ természetes módon fokozza annak a telomeráz-enzimnek a jelenlétét, amely a rövid telomerek meghosszabbításához szükséges. Ezzel javítható sejtjeink egészsége. Több ezer tanulmány világított rá a rövid telomerek és a természetes sejtöregedési folyamat közötti egyértelmű összefüggésre. Természetesen, a világ nem ismer megoldást az öregedés megállítására, de az egészséges sejtek azt jelentik, belső rendszerünk is egészséges. Az egészséges szervműködés egyenlő az egészséges szervezettel. Testünk egészséges működése pedig megegyezik azzal, hogy mi magunk vagyunk erősek, boldogak és fiatalok. 

TERMÉKELŐNYÖK

Tartalmazza az egyetlen ismert és szabadalmaztatott tápanyagot, amelyről kimutatták, hogy meghosszabbítja a rövid telomereket az emberi szervezetben.
Átmenetileg aktiválja a telomerázt, azt az enzimet, amely a telomerek hosszát növeli.
Támogatja a sejtöregedés késleltetését, az immunrendszer sejtjeinek esetében is működik
A fiatalos vitalitás érzetét adja
Antioxidánsok hatékony kombinációját tartalmazza, ez védi sejtjeinket, DNS-állományunkat, őssejtjeinket és telomereinket az oxidatív stressztől.
Olyan természetes tápanyagok forrása, amelyek fenntartják felnőtt őssejtjeink állományát.
Támogatja a test természetes újjászületését.
Segít fenntartani a DNS-állomány természetes megújításának mechanizmusát.

 
Erre képes az emberi őssejt technológia.


Erre képes a 248 növekedési faktort tartalmazó csúcs szérum.


Erre képes sejtszintű méregtelenítés.


Erre képes a DNS javítás.


Erre képes a továbbfejlesztett hidratálás.


Erre képes a JEUNESSE "Fiatalság Támogatási Rendszere". 
 
 
Webáruház Luminesce

Luminesce lifting maszk

 




JEUNESSE termékek eredményei
Jeunesse termékek eredménye, előtte-utána
 Luminesce szérum

 Luminesce sejtfiatalító szérum
Jeunesse Reserve eredmény

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr897795838
süti beállítások módosítása