A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

KÉSLELTESSE AZ ÖREGEDÉST SEJTSZINTEN

2015. szeptember 06. 15:56 - Jeunesse Luminesce

fb-ampm.jpg


Az AM és PM ESSENTIALS™ 

Olyan egyedi étrend-kiegészítő, amely arra lett kifejlesztve, hogy segítsen Önnek elérni az optimális egészségi állapotot és lassítsa a korai öregedés tüneteit. A szervezet számára szükséges összes vitamin és tápanyag biztosítására kifejlesztett AM és PM Essentials™ a speciális összetevők olyan szinergisztikus keverékét tartalmazza, amely segít fenntartani az egészséges bioritmust, támogatja a kritikus biológiai folyamatokat és folyamatosan küzd az öregedés jelei ellen.Az AM és PM Essentials™ éveken át tartó klinikai kutatásokon és tanulmányokon alapszik és egy elismert orvos, az öregedés elleni harc vezető személyisége, Dr. Vincent Giampapa hagyta jóvá.Noha az öregedés egy természetes folyamat, mértékét számos tényező kombinációja határozza meg: a stressz kezelésének módja, az életmód, a genetika és a környezet. Idővel ezek a tényezők felhalmozódva károsítják a DNS-t, az élet építőköveit.

Az ember szervezetén múlik, hogy mennyire képes kijavítani ezt a kárt és elvégezni azokat a kritikus biológiai folyamatokat, amelyek az egészséget és az élettartamot határozzák meg.

Az AM és PM Essentials™ a kalória-korlátozás modelljét követi – ez az egyetlen tudományos módszer, amely klinikai eredményekkel bizonyítottan lassítja az öregedési folyamat jeleit és az öregedéshez kapcsolódó kulcsfontosságú sejtfolyamatokat célozza meg, pl. az oxidációt, a glikációt, a metilációt és a természetes DNS-javítást. Az AM Essentials™ tartós energiát biztosít a nap folyamán és növeli a szellemi frissességet, miközben a PM Esssentials™ segít Önnek felkészülni a pihentető éjszakai alvásra, így a szervezet a sejtek fenntartására és megújítására tud koncentrálni. Az egészséges öregedés ezen kiegyensúlyozott megközelítése az Ön kezébe adja az eszközt, amellyel javítani tudja az életminőségét éppúgy lelkileg, mint testileg.

A terméket elérheti a képre kattintva!

nyugodt_alvas.png

OLYAN HATÉKONY VITAMINOKAT, TÁPANYAGOKAT, KIVONATOKAT ÉS ANTIOXIDÁNSOKAT TARTALMAZ, AMELYEK SEGÍTENEK MEGVÉDENI A SEJTEKET A SZABAD GYÖKÖK TÁMADÁSÁTÓL

SEGÍTI A TERMÉSZETES SEJTSZINTŰ DNS-JAVÍTÁST ÉS
SEGÍT FENNTARTANI AZ EGÉSZSÉGES SEJTMŰKÖDÉST
SEGÍT A SZERVEZET TERMÉSZETES BIORITMUSÁNAK SZABÁLYOZÁSÁBAN
AZÁLTAL, HOGY NÖVELI A NAPPALI ENERGIÁT ÉS PIHENTETŐBB, FOLYAMATOS ALVÁST BIZTOSÍT
SEGÍT AZ ERŐS KÖRMÖK ÉS AZ EGÉSZSÉGES HAJ MEGŐRZÉSÉBEN
TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGES IMMUNRENDSZERT

SEGÍT MEGTARTANI AZ EGÉSZSÉGES TESTÖSSZETÉTELT

JELLEMZŐK

ERŐTELJES, GYÓGYHATÁSÚ TÁPANYAGOKAT ÉS SZINERGISZTIKUS KOMPLEXUMOKAT TARTALMAZ, AMELYEKET KIFEJEZETTEN A SEJTFOLYAMATOK HELYREÁLLÍTÁSÁRA VONATKOZÓ KÉPESSÉGÜK ALAPJÁN VÁLASZTOTTAK KI.
 
GYORS ÉS KÖNNYŰ FELSZÍVÓDÁSRA OPTIMALIZÁLT KAPSZULABEVONÓ TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜL A LEGFRISSEBB KLINIKAI KUTATÁSOKON ALAPUL
 
HIDEGSAJTOLÁSI FOLYAMATTAL GYÁRTJÁK A MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG ÉRDEKÉBEN
 
ESSZENCIÁLIS VITAMINOKAT ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKAT TARTALMAZ
 
NEM TARTALMAZ TARTÓSÍTÓSZERT
SEJTSZABÁLYOZÓ KOMPLEXUM
SZABADGYÖK-BEFOGÓ KOMPLEXUM
PROBIOTIKUS KEVERÉK
ŐSSEJTFENNTARTÓ KOMPLEXUM
SEJTSZABÁLYOZÓ KOMPLEXUM
TERMÉSZETES DNS-JAVÍTÁS TÁMOGATÁSA
EMÉSZTŐENZIMEK


Támogatja az ételek lebontását, így szervezete kinyerheti az optimális tápértéket az ételekből.

 

Ár: 152,6 euro, ami 
közép árfolyamon 47611 ft 120db kapszula, tehát 2 doboz.

Sajnos a webáruház áfa nélkül írja az árakat, így kicsit az általam feltüntetett árak magasabbnak tűnnek, viszont nincs meglepi mikor fizetésre kerül a sor.

Én szeretem kiírni tisztán a dolgokat.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr797795732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása