A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

A FIATALSÁG TITKA

2015. július 20. 17:43 - Jeunesse Luminesce

A sorsdöntő kérdést előbb-utóbb mindenkinek fel kell tennie saját magának: szeretném megérni az öregkort és mindvégig fitt akarok maradni? A lehetőség adva van. 


A tudósok szerint mindenki élhetne akár száz évig is, mégpedig a legjobb egészségben. Csupán arról kell gondoskodni, hogy a szervezet minél tovább termelje a fiatalságért felelős anyagokat, hormonokat és enzimeket, és ne rongálja magát mindenféle egészségkárosító anyaggal (amilyen a tartósított élelmiszer, vegyszer, alkohol, kávé, cigaretta).


Az Egyesült Államokban számos kísérlet folyik, amelynek során hormon adagolásával próbálják az embereket megfiatalítani. A Dr. Daniel Rudman irányításával működő kutatócsoport hat hónapon keresztül napi háromszor növekedési hormont adott a hatvan év fölötti férfiaknak. Az eredmény: erősebb izomzat, kevesebb zsír, feszesebb bőr.


A ma már mindenütt szabadon beszerezhető melatonin valósággal lázba hozta a lakosságot. Ez az anyag az oxigéngyökök, az ,,oxidációs stressz" ellen véd, ami több tudós szerint az öregedés kiváltó oka.

A női nemi hormon, az ösztrogén pótlása a változás évei után jobb közérzetet, fiatalosabb külsőt kölcsönöz a nőknek. Több tudós átmenetinek és felszínesnek tartja a mesterséges visszafiatalítást. Dr. Peter Snyder, a pennsylvaniai egyetem orvosa a férfiak előtt is felcsillantja a reményt. Szerinte a férfi nemi hormon, a tesztoszteron hasonlóan jó hatású az idősebb uraknál. Kísérlete során hatvanöt év fölötti férfiakat lát el a harminc-negyven évesekre jellemző tesztoszteronmennyiséggel, s ettől nagyobb izomtömeget, jobb erőnlétet, erősebb csontokat, jobb közérzetet vár.

Ám ha valaki huzamosabb ideig szedi e hormonokat, jelentős mellékhatásokkal is számolnia kell, ezért a fiatalítás céljából történő alkalmazást semmiképp sem javasolják.

Fiatalító sejtvitamin


A sejtvitamin erősíti az immunrendszert. Miközben a fehérvérsejtek bekebelezik és lebontják az idegen betolakodókat vagy a rossz összetételű sejteket, nagy mennyiségű energiát használnak fel. Ebben a folyamatban nagy mennyiségű NADH-ra van szükség, hiánya ezért rontja az immunsejtek tevékenységét.


A sejtvitamin - NADH - az egyik legerélyesebb sejtvédő anyag. Hiányában a sejtek energiaszintje csökken, sérülékenyebbé, esendőbbé válnak, ezért a szervezetben könnyebben kialakulhat enyhébb vagy komolyabb betegség.

Ha valakinek csökken az energiaszintje, kisebb lesz a teljesítménye, állandóan fáradtnak érzi magát, érdemes kipróbálnia a sejtvitamint.

Természetes fiatalítók

Shiitake-gomba: Az elmúlt években vált népszerűvé Gazdag fehérje- és káliumforrás, de tönkjében rengeteg cink is található. Sok szénhidrátot tartalmaz. Fehérjéi között valamennyi aminosav megtalálható, ezeknek csaknem negyven százaléka létfontosságú. Tudományos vizsgálatok sora bizonyította, hogy számos egészségvédő hatóanyagot tartalmaz, közöttük az immunrendszert erősítő lentinánt, amiből ma már gyógyszert is készítenek. A shiitake-ban sok a rost, a kalcium, a foszfor, a vas és a niacin. A shiitake-gomba egészségvédő hatása elsősorban szénhidrát-összetételében rejlik, köztük a legjelentősebb a lentinán, ami gátolja a baktériumok és a vírusok szaporodását, és az immunrendszer erősítésével még daganatgátló hatást is felfedeztek alkalmazásakor. A kutatók ezt azzal magyarázzák, hogy a lentinán hatására olyan biológiailag aktív anyagok (interferon, interleukin) termelődnek, amelyek ösztönzik a szervezet immunrendszerének működését, másrészt fokozzák a vérben levő falósejtek (makrofágok) aktivitását.

Ennek köszönhető a gomba allergia- és gyulladáscsökkentő hatása is. Ma már számos japán kórházban az orvosok a rákos daganatok kemoterápiás kezelésével egyidejűleg shiitake-kivonatot is adagolnak a betegnek, hogy csökkentsék az erős vegyszerek egészséges szövetekre és az immunrendszerre gyakorolt káros mellékhatásait. A gomba jelentősen csökkenti a vér koleszterinszintjét is, így véd a magas vérnyomás és az érelmeszesedés kialakulása ellen, továbbá szerepet játszik az agyvérzés megelőzésében. Japán kutatók megállapították, hogy a shiitake fokozza az inzulintermelést, ezáltal csökkenti a vércukorszintet, tehát cukorbetegeknek is jó szívvel ajánlható. Ki kell még emelni a shiitake-gomba méregtelenítő hatását, ugyanis az élelmiszerek tartósítása során felhasznált, rákkeltő nitriteket megköti. Évente kétszer-háromszor - hat-nyolc héten át - érdemes megelőzés céljából használni mindenkinek.



Forrás: 2011. május 19. 
horvathnemagdi.blog.xfree.hu


Secretagogue-One

A Secretagogue-One egy átütő siker a természetes hormonmanipulációban, amelyet azért alakítottak ki, hogy támogassa a testet a saját többlet HGH-felszabadításban, secretagogue és más előanyagok használata által. A jobb felszívódást elősegítő pezsgőtabletta-forma és a glukóz-polimer keverék hordozó által a készítmény közel száz százalékos asszimilálódást biztosít, a konkurrencia hasonló készítményeinek 10-15 százalékos felszívódásával szemben.

A Secretagogue-One természetes módon aktiválja az agyalapi mirigyet, valamint optimális hormonszintet biztosít, mialatt fenntartja a homeosztázist. A készítmény nem toxikus és NEM TARTALMAZ szintetikus hormonokat, amelyek az endokrin rendszert gyengíthetik. A Secretagogue-One lehetővé teszi a test számára a saját HGH termelését és annak természetes módon való kiegyensúlyozását.

Az Egyesült Államok* vezető piaci termékét, a Secretagogue-One készítményt eredetileg Dr. Vincent Giampapa, a világszerte elismert hormonutánpótlás-terápia vezető fejlesztette ki a betegek HGH-szintjének effektív növelése érdekében. Mára, számos sikertörténet után, az MHP és Dr. Giampapa együttes erőfeszítéseinek köszönhetően, a Secretagogue-One az Te számodra is elérhetővé vált.
Az Emberi Növekedési Hormon (angol nevén Human Growth Hormone vagy HGH), amely szomatropin néven is ismert, az agyalapi mirigyben képződik és a sejtek, szövetek növekedéséért és regenerálódásáért felelős. Az öregedés-gátlást kutató specialisták a HGH-t "az ifjúság forrásának" nevezték el.

Az emberi szervezet optimális HGH szintje többszörös előnyökkel jár, többek között:

Csökkentett testzsír-szint
Megnövelt szálkásizom-tömeg
Megnövelt szexuális teljesítmény
Gyorsabb izomépülés
Hajnövekedés
Tökéletes alvás
Megnövekedett energiaszint
Megnövelt kardiovaszkuláris teljesítmény

A test HGH termelése gyermekkorban és tinédzserkorban nagyon magas. Sajnos, a 20. életév betöltése után a HGH agyalapi mirigy által történő felszabadítása tízévente 14%-kal esik. A 60. életévre gyakori a 75%-os vagy nagyobb mértékű HGH-vesztés. A ráncok, a testzsír-növekedés, az izomtömeg-csökkenés, az energiavesztés és más fizikai tünetek, amelyek általában az öregedést kísérik, a HGH termelés csökkenésével állnak kapcsolatban.
EGY ORVOS ÁTTÖRŐ HATÁSÚ KÍSÉRLETE

Dr. Daniel Rudman endokrinológus Madisonból, Wisconsin államból vezette az egyik legnépszerűbb növekedési hormon-kísérletet 1985-ben. Ebben a kísérletben tizenkét, 61 és 80 év közötti korú férfinak adtak be szintetikus HGH-t tartalmazó injekciót. Hat hónap múlva a táplálkozás megváltoztatása, vagy a dohányzás abbahagyása nélkül ezek a férfiak 14%-os testzsír-csökkenésről, ugyanakkor 8.8%-os szálkásizom-növekedésről számoltak be. Emellett szintén fejlődést mutattak a csontsűrűség és a bőr állagának javulása területén. Dr. Rudman ezeket a fejlődéseket az öregedési folyamat 10-20 évvel való kitolásával hozza összefüggésbe.

A kísérletben résztvevő férfiak egyéb változásokat is megfigyelhettek magukon. Többen tapasztalták a szexuális motivációjuk fokozódását. Egy kísérleti alany az arcán és kezén lévő ráncok jelentős csökkenéséről, ugyanakkor megújult fizikai energiáról számolt be. Egy másik férfi felfigyelt arra, hogy ősz haja elkezdte visszanyerni eredeti színét. Ezzel ellentétben, a kísérletben résztvevő kontrollcsoport, amelynek tagjai nem kaptak HGH-t, nem tapasztaltak fejlődést a fenti területek egyikén sem.

Miután a kísérleti eredményekről beszámolt a New England-i Orvosi Újság, az a HGH-terápia bámulatos előnyeire hívta fel az orvoskutatók figyelmét.

Bármilyen ígéretesnek is mutatkozott azonban, az "ifjúság forrása" néhány jelentős hátránnyal is járt, mint a napi injekciózás kényelmetlenségei, a magas költségek 12.000 dollár évente) és a mellékhatások lehetősége. Szerencsére, több mint tízéves kutatás és fejlesztés után létrehoztak egy biztonságos, kényelmes és megfizethető alternatívát, a Secretagogue-One -t.

A Secretagogue-One készítményt jelenleg is alkalmazzák a Longevity Nemzetközi Intézet (LII) HGH-terápiájában és számos más öregedést lassító központban a szintetikus injekciózás elkerüése érdekében.

CIKK: EGY ÚJ KÍSÉRLET EREDMÉNYEI MEGERŐSÍTETTÉK A NÖVEKEDÉSI HORMON ELŐNYEIT


Egy új kísérlet eredményei megerősítették a növekedési hormon előnyeit: "A növekedési hormon utánpótlása elősegíti az izomerő növekedését és csökkenti a rossz koleszterint a felnőttek szervezetében" Daily News, 1999. szeptember 7.

A Klinikai Endokrinológia és Metabolizmus Hírlevél-ben publikált új kísérletben Dr. J. Gibney, a londoni St. Thomas kórház orvosa 21 olyan beteget vizsgált meg, akik növekedési hormon-problémákkal küzdöttek és a HGH-utánpótlás terápiás kísérletben vettek részt 1987-ben. Az elkövetkező 10 évben 10 beteg szedett folyamatosan növekedési hormont, míg a másik 11 placebót vagy semmit sem kapott. A kísérlet kimutatta, hogy a folyamatosan növekedési hormont szedők szervezetében a többi kísérleti alanyhoz képest jóval kevesebb mértékű LDL (rossz) koleszterin volt jelen. Mialatt a kontrollcsoport a kísérlet időtartama alatt vesztett a izomerő mértékéből, a hormonkezelt csoportról ez nem volt elmondható. A hormon-utánpótlásban részesülő személyek megnövekedett energiára és fittségre tettek szert, míg a nem kezelt csoport tagjai nem tapasztaltak változást a kísérletről szóló jelentés szerint. Dr. Gibney azt a következtetést vonta le ebből, hogy a növekedési hormon tíz éven át való utánpótlása effektíven tökéletesíti a lipid-profilt és lelassítja az izomerő csökkentését.

Javasolt használat: 1 tasaknyi tápszert 1,5-2dl vízben oldva elalvás előtt, éhgyomorra bevenni.

SECRETAGOGUE-ONE

Az emberi növekedési hormon serkentő

A Secretagogue-One™ egy fiatalodást elősegítő formula, ami segíti a szervezetet abban, hogy több emberi növekedési hormont (HGH-t) tudjon természetes úton felszabadítani. A jobb felszívódást elősegíti a pezsgőtabletta formájú kiszerelés, a "Glucose Polymer Matrix" elnevezésű hordozó pedig közel száz százalékos felszívódást tesz lehetővé.
csökkenti a testzsírt,
növeli az izomtömeget,
gyorsítja regenerálódás folyamatát,
növeli az energiaszintet,
fokozza a szexuális teljesítményt.

A Secretagogue-One™ terméket Dr. Vincent Giampapa fejlesztette ki, aki világszerte elismert a hormonutánpótlás-terápia területén. A készítményt először az öregedés-gátló klinikájának betegei kezelése során alkalmazta.
Az emberi növekedési hormon



Az emberi növekedési hormon (angolul HGH), amely szomatropin néven is ismert, az agyalapi mirigyben termelődik, és létfontosságú szerepe van a növekedésben, a sejtek és szövetek regenerálódásában. Az emberi szervezet HGH termelése gyermekkorban és tinédzserkorban nagyon magas. Sajnos, a 20-as évektől az agyalapi mirigy HGH termelése mérséklődik, tíz évenként kb. 14%-kal csökken. A 60 éves kor idejére gyakori a 75%-os, vagy nagyobb mértékű HGH-vesztés. A lecsökkent HGH-termelés következményei között említhetjük a ráncokat, a megnövekedett testzsírt, az izomtömeg csökkenését, a lecsökkent energiaszintet és más egyéb fizikai tüneteket.

A Secretagogue-One™ egy fiatalodást elősegítő formula, ami segíti a szervezetet abban, hogy több HGH-t tudjon természetes úton felszabadítani. A jobb felszívódást elősegíti a pezsgőtabletta formájú kiszerelés, a "Glucose Polymer Matrix" elnevezésű hordozó pedig közel száz százalékos felszívódást tesz lehetővé.

Természetes formula


A Secretagogue-One™ összetevői természetes úton fejtik ki hatásukat, pont a megfelelő környezetet biztosítva a természetes HGH szinthez, miközben fenntartja a homeosztázist. A termék az agyalapi mirigyet természetes és kiegyensúlyozott módon stimulálja. A termék nem tartalmaz szintetikus hormonokat és nem toxikus, ezért az endokrin rendszert sem gyengíti.

Fogyasztása: naponta, este 1 tasak tartalmát oldja fel 200 ml vízben.

forrás: Buildershop

Ma már ennél hatékonyabb DNS védő készítmények léteznek, melyek a minőségi élet meghosszabítására lettek kifejlesztve. 



“Szerezd meg a szükséges energiát az AM-ből
és a megérdemelt pihenést a PM-ből.”



Az AM & PM Essentials™ egyedülálló étrendkiegészítő, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy megvédje az egészségünket és segítségével lelassuljanak az idő előtti öregedés jelei. Biztosítja az összes vitamint és ásványi anyagot, amelyre a szervezetnek szüksége van.


Az AM & PM Essentials™ speciális összetevők szinergikus keverékét tartalmazza, amely segít fenntartani az egészséges bioritmust, támogatja a kritikus biológiai folyamatokat, és harcba száll az
öregedés jeleivel. Az AM & PM Essentials™-t az elismert orvos, Dr. Vincent Giampapa ajánlja, aki
vezető tekintély az öregedés elleni kutatásokban.
Szakmai véleményét három évnyi klinikai kutatásra
és számos tanulmányra alapozza. Noha az öregedés egy természetes folyamat, mértékét számos tényező kombinációja befolyásolja: hogyan kezeled a stresszt,
az életmód, a genetika és a környezeti hatások. Idővel ezek a tényezők együttesen károsítják a DNS --t, az élet építő köveit.
A szervezeten múlik, hogy mennyire képes kijavítani ezt a károsodást, elvégezve azokat a kritikus biológiai folyamatokat, amelyek meghatározzák az egészségi állapotot és az élettartamot.
Az AM & PM Essentials™ a kalória korlátozás modelljét követi – ez az egyetlen olyan tudományos módszer, amely klinikai eredményekkel bizonyítottan késlelteti az öregedés jeleinek megjelenését – és az öregedéssel kapcsolatos sejtszintű folyamatokat
célozza meg, mint pl. az oxidációt, a glikációt, a metilációt és a természetes DNS-javítást.


Az AM Essentials™ napközben biztosítja a hosszantartó energiát és növeli a koncentrálóképességet, míg a PM Essentials™ segít felkészülni egy nyugodt
éjszakai alvásra, hogy éjjel a szervezet a sejtkarbantartásra és a sejtmegújításra összpontosíthasson.



Főbb összetevők:
Telomer fenntartó és sejtstabályozó rendszer
szabadgyököt megkötő és őssejt-fenntartó komplexum
természetes DNS-fenntartó támogatás
probiotikum keverék


Előnyök:
erőteljes vitaminokat, tápanyagokat,
kivonatokat és antioxidánsokat tartalmaz, hogy megvédje a sejteket a szabad gyökök káros hatásaival szemben
Támogatja a természetes sejtszintű DNS helyreállítást és segíti a sejtek megfelelő működését.
segít szabályozni a test természetes bioritmusát a napi energiaszint növelésével, és azáltal, hogy nyugodtabb alvást biztosít
segít az erős körmök és az egészséges haj megőrzésében
Támogatja az egészséges immunrendszert
Segít fenntartani az egészséges testösszetételt.

Jellemzők:
A sejtszintű folyamatok visszaállításában bizonyított képességük miatt kiválasztott tápanyagok és szinergikus hatású komplexumok
Hidegsajtolási gyártási folyamat biztosítja a maximális hatékonyságot és az optimális bevonási technológia teszi lehetővé a gyors és hatékony felszívódást
Alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz,
TARTÓSÍTÓSZER -MENTES


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr877795758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása