A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

AZ ÖREGEDÉSNEK VÉGE

2015. június 24. 09:02 - Jeunesse Luminesce

Gondoltál már arra, hogy milyen érzés lenne sokáig fiatalosan, egészségesen élni? Milyen érzés lenne, ha nem kellene minden nap harcot vívni a ráncok, ősz hajszálak és betegségek ellen? A hosszú, fiatalos élet többé már nem álom, hanem valóság! A fiatalságunk titka a felnőtt őssejtjeinkben és a telomerekben rejlik.


Napjainkban az őssejtek olyan mértékben forradalmasítják az orvostudományt, mint korábban a lézertechnológia vagy az antibiotikumok. A csodatévő felnőtt őssejtek egész életünkben jelen vannak a szervezetünkben, és a feladatuk az, hogy megújítsák az elhalt vagy károsodott sejteket. Újjáépítő, gyógyító szerepük miatt felhasználási lehetőségeik rendkívül széleskörűek az orvostudományban és a kozmetikába egyaránt. Az őssejtkutatás egyik úttörője Dr. Nathan Newman beverly hills-i plasztikai sebész. Az ő nevéhez fűződik napjaink legmodernebb fiatalító eljárásának, az ún. Stem Cell Lift eljárásnak a kifejlesztése. A beavatkozás során Dr. Newman a páciens leszívott testzsírjából elkülöníti az őssejteket, laboratóriumi körülmények között táplálja, majd a zsírral együtt visszainjekciózza a páciens bőre alá. A csodás őssejtek azonnal működésbe lépnek, osztódni kezdenek, és kémiai jeleket, úgynevezett növekedési faktorokat termelnek. A növekedési faktorok utasítják a bőr sejtjeit arra, hogy fiatalodjanak meg, termeljék újra a kollagént, elasztint, javítsák ki a sérüléseket, bőrhibákat. Az eredmény azonnal látványos, de az igazi javulás hetekkel, hónapokkal a beavatkozás után jelentkezik, és évekig tart. Dr. Newman az őssejtek által termelt növekedési faktorokat egy speciális zselével elegyítve létrehozott egy arcszérumot, amely jelenleg az egyetlen, felnőtt emberi őssejtek növekedési faktorait tartalmazó arcápoló termék a világon. A Luminesce kozmetikumok által az őssejtek csodája, a fiatalság természetes forrása bárki számára elérhető, tűszúrás nélkül!


Fiatalságunk másik titka a telomereinkben rejlik. A telomer a kromoszómáink legvégén található „védősapka”, amely leginkább a cipőfűző végét védő műanyag borításhoz hasonlítható: megvédi a DNS-szálat a károsodástól. Életünk folyamán a sejtjeink folyamatosan osztódnak, a telomereink pedig minden sejtosztódáskor rövidülnek, ugyanis a sejtek nem képesek megújítani a telomerek legvégét. Amikor a telomerek hossza egy kritikus határ alá csökken, és többé nem tudják ellátni védő funkciójukat, akkor a DNS-szál károsodik, a sejt meghal. A telomereink rövidülése okozza az öregedést, és szinte az összes időskori betegséget. Létezik azonban egy enzim, amely képes a telomerek hiányzó részét kipótolni, a rövidülést megállítani, sőt visszafordítani. Az enzim neve: telomeráz, felfedezéséért 2009-ben három kutató (Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider és Jack W. Szostak) Nobel-díjat kapott. A telomeráz enzim előállításáért felelős gén az emberi szervezet minden sejtjében megtalálható, de csak az ivarsejtjeinkben aktív, a többi sejtben „ki van kapcsolva”. Miután a kutatók megvizsgáltak több százezer kémiai anyagot, találtak egyetlenegyet, amely képes felébreszteni az alvó génjeinket. Az Astralagus membranaceus nevű kínai gyógynövény hatóanyaga, a TA-65 az egyetlen természetes anyag, amely biztonságos módon képes az élő szervezetekben aktiválni a telomeráz enzimet termelő géneket, ezáltal meghosszabbítani a rövidülő telomereket. A visszaépülő telomerek hatására a sejtjeink megfiatalodnak, újra fiatal sejtként kezdenek funkcionálni. Bőrünk kisimul, visszanyeri üdeségét, egészséges fényét, szervezetünk egészsége javul, energiaszintünk emelkedik, immunrendszerünk hatékonyabban megküzd a betegségekkel. A Jeunesse Global vállalat FINITI terméke jelenleg az egyetlen készítmény a piacon, amely orvosi felügyelet nélkül megvásárolható, és biztonságosan képes meghosszabbítani a rövidülő telomereinket.

Mindezek tudatában talán nem megdöbbentő, hogy a tudomány álláspontja szerint hamarosan eljön a nap, amikor 70-80 év helyett 150-200 évig is élhetünk. Sőt, egyes merész tudósok azt állítják, akár az 1000 éves élettartam sem lehetetlen elképzelés az emberiség számára. A fiatalság titka feltárult, a sejtszintű öregedésnek vége!

Kocsis Zoltán írása

http://www.130evig.jeunesseglobal.com/products_all.aspx

 

Kattintson a linkre!

http://www.130evig.jeunesseglobal.com/products_all.aspx

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr137795876
süti beállítások módosítása