A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

DR. NATHAN NEWMAN

2015. július 09. 17:27 - Jeunesse Luminesce

Világhírű plasztikai sebész, az orvostudományok doktora Dr. Nathan Newman, a Jeunesse Global orvosi főtanácsadója. Nemzetközileg elismert specialista. Nathan Newman egy Californiában, Beverly Hillsben található ismert, teljeskörű akkreditációval rendelkező és elismert plasztikai sebészeti rendelő tulajdonosa.

dr_nathan_newman.png
Dr Nathan Newman, mint eredeti újító, a plasztikai sebészet jövőjét abban látja, hogy a természetes regenerálódáshoz felhasználjuk saját zsírszövetünk őssejtjeit. A jövőben biztonságos lehetőség nyílik a test és az arc természetes vonalainak visszaállítására.


Dr Newman a kozmetikai sebészetben olyan új és jobb megoldások kidolgozására törekszik, melyek során nem maradnak látható nyomok, kevésbé rizikósak és mindenki számára a lehető leghasznosabbak.

Úgy gondolja, hogy a pácienssel való törődés leginkább két dolgon keresztül mutatható meg: az orvos maximálisan alárendeli magát a plasztikai sebészet területén elért legújabb eredményeknek, valamint a továbbképzés fontossága az egészségügyi ellátás területén. 

Dr Newman több híres amerikai egészségügyi intézményben szerezte képesítését. Miután végzett a New Yorki Albert Einstein College of Medicine-ben, Los Angelesben az UCLA-VA Medical Center-ben belgyógyászattal foglalkozott. Dr Newman folytatta tanulmányait a chicagoi Cooc Country Hospital-ban és tanulmányi ösztöndíat kapott a californiai Riversideban az American Academy of Cosmetic Surgery-ben. Rendelkezik bőrgyógyászati képzettséggel és fő területe a plasztikai sebészet.

Dr Nathan Newman havi rendszerességgel cikkeket helyez el a LA Health News magazin hasábjain, filozófiája szerint ezzel biztosítva a páciensek tudásának gyarapodását. Ezen kívül a rádióban és televízióban rendszeresen tart prezentációkat a plasztikai sebészet legújabb eredményeiről.

 
Több tudományos dolgozatot és cikket publikált elismert orvosi kiadványokban, jó előadó hírében áll a nemzetközi konferenciákon. A saját szakterületén elért eredményeiért, kinyilvánított előrelátó gondolkodásáért , szorgalmáért és mint kozmetikai sebész vállalkozó, elismerést kapott a Cambridge University-től és bekerült a Who’s Who elit oldalaira.
 
forrás: Jeunesse Global.eu
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr27795766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása