A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Nutrilite

2014. szeptember 15. 20:24 - Jeunesse Luminesce

NUTRILITE

NUTRILITE™

A NUTRILITE a világ vezető vitamin- és étrend-kiegészítő márkája.* Olyan vitamin- és étrend-kiegészítő márka, amely teljes termékválasztékában egyaránt megtalálhatók az étrend-kiegészítők és a jóllét fenntartásához szükséges termékek, ezenbelül esszenciális vitaminok és ásványi anyagok, antioxidánsok, növényi eredetű étrend-kiegészítők, sportitalok, valamint étkezéshelyettesítők.
*Forrás: Euromonitor International Limited; Vitaminok és étrend-kiegészítők, 2012. évi értékesítési adatok alapján.

Érvek a NUTRILITE mellett

  • A NUTRILITE márkát több mint 75 évvel ezelőtt alapította Carl Rehnborg, aki azóta a táplálkozás történetének egyik úttörő alakjává vált. Szenvedélyesen kutatta a táplálkozás és az egészség közötti összefüggést. Ma Carl fia, Dr. Sam Rehnborg vezetésével a tudósok, kutatók és műszaki munkatársak új generációja dolgozik azon, hogy a továbbra is csúcsminőségű, innovatív étrend-kiegészítők gyártásával megőrizze a NUTRILITE gazdag örökségét.
  • A NUTRILITE jelenleg több mint 2590 hektár (6400 angol hold) mezőgazdasági területtel rendelkezik, ahol természetes, fenntartható és vegyszermentes módszerekkel végzik a növények termesztését és betakarítását.
  • Havonta 15 000 minőség ellenőrzés és évente több mint 400 000 termékértékelés - többlépcsős minőségügyi intézkedésekkel garantáljuk, hogy kizárólag a legjobb minőségű összetevőket használjuk fel a NUTRILITE termékek előállításához. Minden összetevő kiterjedt kutatási, tesztelési és keverési folyamaton megy keresztül.
  • A több mint 50 országban forgalmazott NUTRILITE termékek világszerte több millió embernek kínálnak új lehetőséget a jó közérzet és az egészség elérésére.
  • A NUTRILITE termékcsalád globálisan 200 táplálkozással kapcsolatos terméket, köztük étrend-kiegészítőket, élelmiszereket és italokat tartalmaz.
Ennek köszönhetően a NUTRILITE globális vezető szerepet ért el a táplálkozási iparágban, és a mai napig fenntartja vezető helyét.

Növénytermesztés

A több mint 2590 hektár (6400 hold) összterületű, Kaliforniában, Washington államban, Mexikóban és Brazíliában található farmjainkon pótoljuk a talaj tápanyag-tartalmát, és kerüljük a szintetikus rovarirtó szerek, növényvédő szerek és műtrágyák használatát. Farmjaink ezen kívül a globális jó szomszédság politikáját követve igyekeznek minél többet visszajuttatni a közösség részére.
Minden növényt a betakarítást követő néhány órán belül feldolgozunk, hogy a lehető legtöbbet megőrizzünk értékes tápanyagaiból.

Növényi tápanyagok

A gondos feldolgozás során a nyersanyagokat kiszárítjuk és finom porrá (más néven koncentrátummá) koncentráljuk, amelyek víztartalom nélkül tartalmazzák a növény természetes tápanyagait és fitokemikáliáit. Bár minden Nutrilite koncentrátum egyedi, közös tulajdonságuk, hogy tápanyagban gazdag növényekből nyertük őket. Ezeket a koncentrátumokat számos NUTRILITE termékben felhasználjuk, mivel a növényi tápanyagok széles spektrumát biztosítják.
A növényi tápanyagok kilenc szerves vegyületre oszthatók, amelyek nem létfontosságúak, de sok tekintetben előnyös hatással lehetnek az egészségünkre, például fokozzák az immunrendszer működését, gyulladásgátló tulajdonsággal rendelkeznek, és helyreállítják a szabad gyökök okozta károsodásokat. A növényi tápanyagok TOVÁBBÁ elősegítik a vitaminok teljes potenciáljának kibontakozását, így fokozzák a hatékonyságukat, ezáltal hozzájárulnak a jobb egészség eléréséhez.

A NUTRILITE tudományos tevékenysége

Évekkel ezelőtt alapítónk, Carl Rehnborg olyan különleges technikai megoldásokat fejlesztett ki, amelyek lehetővé tették az egyes növények tápértékének elemzését. Ma a NUTRILITE tudósai világszerte a legújabb módszereket és technikai megoldásokat alkalmazzák a növények kedvező tulajdonságainak maximális kivonására, valamint termékeink új összetevőinek értékelésére. Tudósaink új formulákat és innovatív feldolgozási eljárásokat kutatnak, új és továbbfejlesztett termékeket és összetevőket fedeznek fel, valamint nagy teljesítményű vizsgálati és analitikai berendezésekkel igyekeznek fokozni a növényi koncentrátumok erejét és optimális tápanyag-tartalmát.
Minden NUTRILITE termék a tudósok, mikrobiológusok, vegyészek, gyógyszerészek, táplálkozástudományi szakemberek és egyéb szakértők által végzett kiterjedt helyszíni tesztelés és laboratóriumi elemzés közvetlen eredménye.
Bár a törvény nem írja elő, mi úgy döntöttünk, hogy minden NUTRILITE étrend-kiegészítő előállítása során alkalmazzuk a helyes gyártási eljárásokat (GMP-ket), amelyek garantálják a NUTRILITE termékek biztonságát, megfelelő megjelölését és csúcsminőségét. Havonta 15 000 minőségellenőrzést és évente több mint 400 000 termékértékelést végzünk el. 

Jó közérzet

Az optimális közérzet nem azonos a tökéletes egészséggel. Az optimális közérzet azt jelenti, hogy az ismert egészségügyi kockázatokat és a jelenlegi életmódunkat úgy alakítjuk, hogy személyes döntéseinkkel a lehető legegészségesebb életmód elérésére törekszünk. A megfelelő egészség eléréséhez alakítsuk ki a számunkra legjobb étrendet, életmódot, pihenési és kikapcsolódási lehetőségeket, majd válasszunk olyan étrend-kiegészítő termékeket, amelyek hozzájárulnak az egészséges élet eléréséhez. A NUTRILITE márka középpontjában a táplálkozás és az optimális közérzet elérésére való törekvés áll.

Team NUTRILITE™

A Team NUTRILITE egy olyan, sport iránt rajongó emberek globális közössége, akiket érdekel a kiegyensúlyozott életmód. A csapatban a hobbi sportolóktól a professzionális sportolókig a testmozgás minden szintje képviselteti magát.
A Team NUTRILITE logójával szervezett különféle rendezvényeken az Amway független vállalkozói, ügyfelei és munkatársai vesznek részt. Célunk, hogy a barátok, családtagok és üzleti partnerek kicseréljék egymás között a testmozgással, a sporttal és az étrenddel kapcsolatos tapasztalataikat, akár az interneten, akár személyesen.
A NUTRILITE márka az AC Milan - a történelem legsikeresebb labdarúgó-csapaténak hivatalos étrend-kiegészítője. 



Forrás: amway
Ez nem az amway hivatalos oldala
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr17795906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása