A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Artistry Youth Xtend arcápolók

2014. június 11. 14:00 - Jeunesse Luminesce

Átprogramozza, helyreállítja és megvédi a bőrt



A fiatalos megjelenésű bőr titka a szirtuin és a kollagén nevű fehérjék termelődésében rejlik.

 A fiatalságért felelős fehérjék természetes termelődése a kor előrehaladtával csökken. Ennek eredményeként a bőr elveszíti nedvességtartalmát és rugalmasságát, így hajlamosabb lesz a ráncosodásra. Az ARTISTRY YOUTH XTEND lelassítja ezt a folyamatot:

Egy olyan bőrápolási terméksorozatot alkottunk, amely elősegíti a bőr biológiai órájának átprogramozását, és késlelteti a természetes öregedési folyamatának jeleit – mondta Masotti. – Az ARTISTRY YOUTH XTEND célja, hogy helyreállítsa a bőr öregedésének jeleit, például a finom vonalakat és ráncokat, valamint megóvja a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

A bőr átprogramozása: Az ARTISTRY YOUTH XTEND bőrápolási kollekció alapját a LifeSirt névre keresztelt aktív hatóanyag-összetétel jelenti, amely egy mediterrán gyógynövényből készült kivonat. Ez a növényi kivonat serkenti a bőr saját szirtuin-termelését. A szirtuin nevű fehérje újraaktiválja a bőr természetes és fiatalos szépségét.

Védelem és helyreállítás: A Micro X-6 peptid hozzájárulhat a fiatalos bőrre jellemző rugalmasság eléréséhez. Ez a hat aminosavból álló, aktív összetevő serkenti a kollagén fehérje termelődését. Az értékes növényi kivonatokat, például zöld acerola cseresznyét, az afrikai majomkenyérfa gyümölcsét és a feketeribizlit tartalmazó hatóanyag táplálja a bőrt, hidratál és védelmet nyújt a káros szabad gyökökkel szemben. A hatásos összetevők hozzájárulhatnak a finom vonalak és ráncok csökkentéséhez, valamint elősegíthetik a bőr ragyogó megjelenését.

Laboratóriumi tesztek szerint az ARTISTRY YOUTH XTEND akár 280 százalékkal fokozza ezeknek a fiatalságért felelős fehérjének a termelődését.
Az eredmény: A finom vonalak és a ráncok már egy heti használat után láthatóan csökkennek. A bőr hosszabb ideig egészséges marad.

Bőrmegújító arctisztító hab 14 200 ft
Arcpuhító arctej-tonik 14 600 ft
Artistry Youth Xtend Arcvédő krém 20 100 ft

 

Bőrtápláló éjszakai arckrém 21 900 ft
Bőrtápláló szemránckrém  16 500 ft

 

Öregedést gátló arcvédő tej 20 100 ft

 

Öregedésgátló szérum koncentrátum 27 300 ft  
Artistry Youth Xtend Power System krémekkel 80200 ft

 

Artistry Youth Xtend Power System arctejekkel 80200 ft

 

Rendelés leadása e-mailben: 130evig.jeunesse@gmail.com

 

Artistry,szépség,egészség,arcápolás,kozmetikumok,étrendkiegészítők,kiegészítő jövedelem,vitaminok,arckrémek,víztisztító,élet,tiszta víz,espring,tiszta víz

by amway
ez nem az amway hivatalos oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr157795834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása