A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

A tökéletes kényeztetés

2014. december 08. 10:51 - Jeunesse Luminesce

Állítsa helyre belső harmóniáját - és szakítson időt magára az új Premium Spa Kollekció segítségével!


A Távol-Kelet hatása elég egyértelművé vált az elmúlt évtizedek során. A divattól a technológiáig, az élelmiszerektől a szervezet egyensúlyáig, az európaiak hosszú évekkel ezelőtt az egzotikus kontinens nyomdokaiba léptek. A tavalyi év egyik slágere az újragondolt kimonó volt a kifutókon - könnyű anyag, a hagyományos kimonónál több struktúrával. Világos, merész színes, fémes árnyalatok dominálnak a gyönyörű szárikat, a hagyományos selyemruhák virágmintáit pedig nyugati stílusú hímzések egészítik ki.

Egyensúly és szépség
Ez még ne minden - az ázsiai nők életstílusa és általános megjelenése érdekfeszítő és vonzó az európaiak számára. A független, kiegyensúlyozott karakter és a visszafogott, természetes szépség azok a jellemzők, amelyekre sok nő törekszik. És pontosan ez az a nyugalom és egyensúly - elfoglalt és eseménydús mindennapjaink ellenpólusaként - amire annyira vágyunk a nyaralás vagy csekély szabadidőnk során.
De sajnos nem szakadhatunk ki hetekre a mindennapi rutinunkból, hogy kibontakoztathassuk és felöltsük belső harmóniánkat. Gyakran még a hétvégéken sem engedhetjük meg magunknak, hogy felkeressünk egy wellness-szállót. Néhány órányi tiszta kényeztetésre, a lazítás édes pillanatainak megízlelésére azonban mindenkinek lehetőséget kellene biztosítani. Továbbá a munka-élet egyensúly is fontos, hogy harmonikus viszonyt ápoljunk barátainkkal és családunkkal, tele pozitív energiával. Ez az a pont, ahol az otthoni spa képbe kerül, fontos szerepet játszva a test, lélek ls szellem egyensúlyának visszaállításában.

Premium spa kollekció

Az Amway új Premium Spa kollekciójának kifejlesztése ázsiai ihletéssel történt - egy olyan illattal, amely képes önt lélekben egy távoli szigetre repíteni! A kényeztető bőrpuhító és hidratáló tusfürdő és habfürdő, regeneráló és mélytisztító testradír és hidratáló és helyreállító testápoló krém termékekkel a kollekció remek eszközöket biztosít a harmónia és kikapcsolódás számára - a megfelelő hozzáállással párostíva, amely azt mondja, hogy "itt az idő önmagamra!"

A szellem pillanatai
Először is kapcsolja ki telefonját és táblagépét, hallgasson valamilyen ellazító zenét a lélek megnyugtatására, gyújtson néhány gyertyát a fürdőszobában a bársonyos fény és meghitt hangulat érdekében, aztán koncentráljon saját magára. Ne elégedjen meg a gyors szappanozással és zuhanyzással!
Nedvesítse be bőrét, majd öntsön a tusfürdőből a mosdókesztyűre vagy kezébe - és lélegezzen be mélyen! Az illat? Fehér tea: finom, friss illat az érzékei megnyugtatására és kiegyensúlyozására. 
Élvezze az illat nyugtató hatását - az érzést, hogy az általábna zakatoló szelleme lelassul, minden más várhat - minden rendben van.

Mossa le a gondjait
Lassú, körkörös mozdulatokkal vigye fel a Bőrpuhító és hidratáló tus - és habfürdőt bőrére!
A guargumi mélyen, intenzíven hidratálja bőrét, az E-vitaminban gazdag barackolaj pedig puhává és bársonyossá varázsolja. Szánjon magára időt, és élvezze a pillanatot: ez nem a szokásos reggeli zuhanyzás, ez az ön gyógyfürdője.
Az ázsiai hagyományokhoz hasonlóan változtassa ceremóniává, értékelje a pillanatot, legyen a jelenben. Ha a zuhanyzóban van, csukja be a szemét, öblítse le magát, és ismételten szívja be a pompás fehér tea illatot!
Kápzelje el, ahogy a feszültséget leöblíti magáról, és ott áll egy ázsiai vízesés alatt ... szelleme vakációra indulhat, még ha ön jelenleg nem is tud! Ha a kádban ül merüljön el, és élvezze, ahogy a víz körülöleli!

Öblítse le a feszültséget
Itt az idő a mélyebb tisztításra, ezért a méltán megérdemelt otthoni spa következő lépése a regeneráló és mélytisztító testradír. A termék fontos a száraz bőr lágyításában, ezért ne siesse el a használatát! Gondosan masszírozza be a finom illatú terméket bőrébe, különös figyelmet fordítva a sarkára és a térdére és környékére! A jojoba illóolajaival gyengéden hámlasztja és stimulálja a bőrt lágyítva azt és visszaállítva természetes ragyogását. 
Ezután lassan mossa le a terméket! Simítsa végig ujjaival kezét és a lábát - mélytisztítás csodákat tesz bőrével! Selymes, gyönyörű, egzotikus - ez ön!
És ez az érzés, amit megérdemel!

A puha még puhább lesz
Ezután még ne tegye tönkre az élményt a gyors törölközéssel! Helyette fogja legpuhább törülközőjét, és hagyja, hogy az felszívja vőre nedvességét, miközben a pillanatra koncentrál! Úgy érzi, hogy bőre most már puha? Itt jön a spa ceremónia utolsó felvonása: a hidratáló és helyreállító testápoló krém. A lágyító és védelmező illipevaj és mandulaolaj tartalmú testápoló krém állaga tökéletes a könnyű felszívódáshoz és gyengéd ápoláshoz, miközben stimulálja a bőrsejteket és tonizálja a bőrt. Masszírozzon egyenletes mennyiséget egész testére! Figyelje meg, hogy bőre milyen gyorsan szívja be, és milyen fiatalító érzést nyújt! A testápoló krém pompás fehér tea illatú. Ezúttal azonbannem kell lemosnia, hanme megtarthatja és egész nap magával viheti az illatot - hogy emlékeztesse a meghitt pillanatokra, pompása puha bőrére és belső harmóniájára.




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr47795802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása