A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Satinique korpásodás elleni sampon

2014. július 31. 19:20 - Jeunesse Luminesce

Satinique korpásodás elleni sampon
 
A célzott hatású korpásodás elleni sampon és hajbalzsam segíti a korpásodás csökkentését, és gondoskodik a fejbőr nedvességének pótlásáról.
 
  • Fedezze fel a tiszta és nyugodt haj és fejbőr érzését! Bármilyen hajtípus esetén tökéletes megoldást a korpásodás vagy a száraz, viszketőfejbőr kezelésére. 
  • ENERJUVE™ – hajerősítőlipidekből, hajerősítőkreatinból és simító hatású 18-MEA anyagból álló, szabadalmazott, pozitív töltésűhatóanyag-együttes.
  • E-vitamin és az avokádó különleges formájának kombinációja.
  • Az avokádó és az E-vitamin elősegíti a tisztítást és a hidratálást, míg a cink-pirition segít a korpásodás szabályozásában és nyugtatja a száraz, viszkető fejbőrt.
  • A vizsgálatban részt vevőszemélyek 100%-a szerint már 4 hét elteltével láthatóan csökkent a korpa mennyisége.
  • Elősegíti a hámlott bőr eltávolítását.
A Korpásodás elleni sampon és a Fejbőr tonik együttes használata esetén.
SATINIQUETM tudósai a táplálkozástudományi és szépségipari ismereteik kombinálásával növényi eredetűanyagok és tápanyagok gondosan válogatott keverékével alkották meg a termékek innovatív összetételét. Ennek köszönhetően a Korpásodás elleni sampon a korpásodás, hámlás és viszketés kezelésére alkalmazható, gombásodás elleni cink-pirition és az avokádóban megtalálható, a fejbőrt és a hajt tápláló és hidratáló E-vitamin célzott keverékét tartalmazza. Ezek a kíméletes, mégis hatékony összetevők az exkluzív ENERJUVE™ hatóanyag-együttessel kiegészítve helyreállítják a haj természetes, egészséges állapotát.
  • Kíméletes, így minden nap használható.
 
 
 
 
by amway
ez nem az amway hivatalos oldala
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr287795812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása