A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Artistry essentials bőrápolás

2014. július 05. 12:52 - Jeunesse Luminesce

BŐRÁPOLÁSI KOLLEKCIÓ
ARTISTRY ESSENTIALS

MINDEN, AMIRE BŐRÉNEK SZÜKSÉGE VAN - NÉHÁNY PERC ALATT.
AZ ÁTFOGÓ ARTISTRY ESSENTIALS KOLLEKCIÓ A CSÚCSTELJESÍTMÉNYŰ BŐRÁPOLÁS ÉS AZ EGYSZERŰSÉG ÖTVÖZETÉT KÍNÁLJA.

Az ARTISTRY essentials alapvető kozmetikumokat tartalmaz a mindennapi bőrápoláshoz normál és száraz, érzékeny, valamint kombinált és zsíros bőrre. Bőre speciális igényeitől függően úgy kombinálhatja az ARTISTRY essentials hidratáló és kiegyensúlyozó termékeket , hogy maximálisan hatékonyak legyenek. Mindössze néhány percre van szükség ahhoz, hogy az essentials rendszer három egyszerű lépése során - tisztítás, tonizálás és hidratálás - bejuttassa a bőrbe a tisztított növényi hatóanyagokat és exkluzív, az Egyesült Államokban szabadalmazott Hydrolipid Matrix komplexünket; az eredmény látható és érezhető.










ARTISTRY essentials termékekben megtalálhatók az exkluzív, nagy teljesítményű összetevőink. Akár az egyik vezető svájci gyógyszeripari vállalattal közösen kifejlesztett Hidrolipid-mátrixról (HLM), akár a Nourish-3 hatóanyag-összetételről van szó, az ARTISTRY a komoly tudomány és a hétköznapok egyszerűségének ötvözetével hatékony összetevőket kínál bőrének ápolásához. A természet és a kutatás ötvözete számos szabadalmazott és speciális, növényekben és gyógynövényekben található fitokémiai anyagokból nyert aktív összetevőt eredményez. Az azonnali és hosszan tartó eredmények közé tartozik a bőr nedvesítőanyagainak és lipidjeinek pótlása, valamint az arcbőr korábbi, fiatalos ragyogásának helyreállítása. Gyógynövényeink jelentős része saját tanúsított NUTRILITE környezetbarát farmjainkról* származik, ami garanciát jelent a csúcsminőségű természetes összetevők alkalmazására. A tudomány és a természet ötvözete a leginkább abban a varázslatos pillanatban ölt testet, amikor a termék felfrissíti és új élettel tölti meg a bőrét, és még jobban kiemeli az Ön természetes szépségét.



by amway
ez nem az amway hivatalos oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr187795820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása