A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

ESPRING VÍZTISZTÍTÓ

2014. június 11. 14:16 - Jeunesse Luminesce

Espring víztisztító

Az eSpring Víztisztító rendszer széntömb-szűrőt használ, hogy ivóvízünkből eltávolítsa a makrorészecskéket és több mint 140 szennyező anyagot. A lámpa ibolyán túli fénye elpusztítja ugyanakkor a vízben található vírusokat és mikro-organizmusokat, így tisztább, jobb minőségű vizet nyerünk, egyenesen a csapból. Köztudott, hogy a csapvíz és az ásványvizeink legnagyobb része is tele van kórokozókkal. Főleg csecsemők, gyermekek, idősek, betegek, de minden ember számára nélkülözhetetlen a potenciális szennyeződésektől mentes, tiszta víz.

Mindannyian tudjuk, a víz nélkülözhetetlen életelemünk, de a legtöbben nem vagyunk tisztában azzal a döntő fontosságú szereppel, amelyet a víz játszik szervezetünk teljes működésében. A víz többet tesz annál, mintsem csak fenntartja az életet. A jó víz ténylegesen javíthat egészségi állapotunkon, erőnlétünkön, sőt még a megjelenésünkön is. A szénszűrő csökkenti a lebegő részecskék számát, és több mint 140- féle szennyeződés kiszűrésére alkalmas; az UV lámpa elpusztítja a vízben élősködő mikroorganizmusok 99,99 %-át, és a vírusokat.



Használatával nem lesz többet szükség arra, hogy nehéz flakonokban vegyünk vizet – csak meg kell nyitni a csapot.

1. Tisztább, átláthatóbb, jobb ízű víz.

 Az eSpring Víztisztító Rendszer legnyilvánvalóbb előnye, hogy nagy mértékben képes javítani a víz ízét, illatát és tisztaságát. Ezt bárki azonnal megtapasztalhatja, és egyszerűen megértheti.

2. Jobb vízminőség 

Az eSpring™ Víztisztító Rendszer hatékonyan képes eltávolítani több mint 140 egészségre esetleg ártalmas szennyeződést, és a vízben esetleg előforduló baktériumoknak és vírusoknak több mint 99,99%-át elpusztítja.

3. Bizonyított teljesítmény 

Az NSF International vizsgálta és tanúsította, hogy az általuk eddig tesztelt UV/szénszűrő alapú rendszerek közül az eSpring Víztisztító Rendszer csökkentette a legnagyobb hatékonysággal a vizsgált szennyeződések mértékét.

4. Egyedülálló, továbbfejlesztett technológia

 Az eSpring™ Víztisztító Rendszer az első rendszer, amely ötvözi az Egyesült Államokban szabadalmaztatott szénszűrő és UV lámpa kombinációját, továbbfejlesztett elektronikus kijelzővel párosítva.

5. Sok éves kutatás 

Az eSpring Víztisztító Rendszer a víztisztítási technológiák területén végzett 20 évnyi kutatás eredménye. Mérnökeink és kutatóink fejlesztették ki, akik világszerte több mint 270 – már bejegyzett, illetve bejegyzési eljárás alatt álló – víztisztító/kezelő szabadalommal rendelkeznek.

6. Nagyobb kényelem 

A palackozott vízzel vagy a kancsós szűrőkkel ellentétben, az eSpring Víztisztító Rendszer egy átlagos család – ivásra és főzésre használt – vízigényét elégíti ki, egyenesen a csapból.

7. Kevesebb „gond” 

Néhány szűrő és víztisztító rendszer esetében a szűrőt minden hónapban cserélni kell. Az eSpring Víztisztító Rendszer ezzel szemben egy hatfős család vízigényét akár egy éven keresztül kielégítheti csere nélkül - összesen 5000 liter víz tisztítására képes egyetlen szűrővel.

8. Gazdaságos 

Az eSpring Víztisztító Rendszer fenntartása - kiváló teljesítménye és kényelmes használata mellett - valójában kevesebbe kerül, mint sok más rendszeré.

Hogyan működik az eSpring? 

1. UV-lámpa Elpusztítja a vízben lévő, betegségeket okozó baktériumok és vírusok több mint 99,99%-át, tovább javítva ezzel a víz minőségét. 
2. Szénszűrő Ez az USA-ban szabadalmazott, többfokozatú szénszűrő hatékonyan képes eltávolítani a klór ízét és szagát, a lebegő részecskéket és több mint 140 féle egészségre esetleg ártalmas szennyeződést, valamint javítja a víz tisztaságát. 
3. Világító diódás (LED) kijelző Könnyen érthető ikonok/grafikák használata a szűrő hátralévő élettartamának és rendszerállapotának a jelzésére. 
4. Önálló elektronikai modul Egy másik eSpring technológia (és egy másik egyesült államokbeli szabadalom) a vezeték nélküli (induktív elektronikus) csatlakozás az UV-lámpa és az egység között. Ez teljesen elszigeteli az UV-lámpát az áramforrástól úgy, ahogyan az egyes mobiltelefonok külön vannak az akkumulátortól. 
5. Állítható csőhosszúság A cső hosszúsága a kívánt méretre alakítható, és a telepítési igény szerint levágható. 
6. Kompakt terelőszelep 
A kompakt egység a legtöbb csaptelepre könnyen felszerelhető. Tanúsítás Az eSpring Víztisztító Rendszer volt az első olyan víztisztító a piacon, amely kielégítette az NSF International/ANSI mindhárom fő vízminőségi szabványainak követelményeit. Az NSF International hitelesítéséhez a víztisztító rendszert nemcsak abból a szempontból vizsgálják, hogy képes-e a szennyeződéseket a vízből eltávolítani. További öt kritériumnak kell megfelelnie: A szennyeződés-csökkentést az NSF International-nek kell igazolnia a saját laboratóriumaiban végzett ellenőrzés alapján. A rendszer semmilyen káros anyagot nem bocsáthat a vízbe, és szigorú extrakciós vizsgálaton kell átesnie a vízzel érintkező anyagok tekintetében. A rendszert szilárdan kell kialakítani, és úgy kell megtervezni, hogy megfeleljen a vízvezeték-szerelési követelményeknek. A reklámoknak, a szakirodalomnak és a feliratozásnak nem szabad hamis vagy félrevezető állításokat tartalmazniuk. Az anyagoknak és a gyártási folyamatoknak összhangban kell lenniük, és éves vizsgálatoknak kell megfelelniük.

Rendelés leadása e-mailben a leggyorsabb:  kissssanna@gmail.com 

Ingyenes házhozszállítás Magyarország egész területén
Ingyenes beszerelés és tanácsadás











egészség,szépség,espring,víztisztító,tiszta víz,étrendkiegészítők,vitaminok,fogyókúra,Artistry,kozmetikumok
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr67795832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása