A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Artistry

2014. augusztus 26. 11:10 - Jeunesse Luminesce

Artistry


Az arcápolók és színes kozmetikumok presztízs márkái összehasonlításában az Artistry a világon az első 5 legmagasabb értékesítési mutatóval rendelkező márka között foglal helyet.

Az Artistry presztízs márka megalkotásakor mindössze egy célunk volt: hogy minden nőt segítsünk saját különleges szépségének megvalósításában. A márka fejlesztésekor az volt az elképzelésünk, hogy minden nő - legyen szó bárkiről, éljen a világ bármely részén - megmutathassa a világnak azt a szépséget, amely egész lényéből sugárzik.

Az egész világot behálózó, több mint 500 főt számláló, tudósokból, mérnökökből és bőrgyógyászokból álló csapatunknak, élen járó kutatási módszereinknek és 89 kutató-fejlesztő bázisunknak köszönhetően világszerte elismerik vezető pozíciónkat a bőrápolás tudományában és az amerikai bőrkutatás, valamint az összehasonlító bőrkutatás területén, hiszen mélyrehatóan ismerjük a különböző bőrtípusok sajátos szükségleteit.

Az Artistry presztízs termékek már több, mint 35 éve kiemelkedő színvonalú technológiai háttérre alapozva teszik bőrét ragyogóan széppé, és az évek során megőrzik ragyogását.

A rendszerünk egyszerű - bízunk abban, hogy a látható eredmények minden várakozását felülmúlják.






Forrás: amway
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr187795806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása