A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

ARTISTRY IDEAL RADIANCE PIGMENTFOLT ELLEN

2015. július 10. 10:04 - Jeunesse Luminesce

Az Artistry Ideal Radiance klinikailag bizonyított és gyors eredményeket garantál.A 20 és 30 év közötti nők egyharmadát és az egy évtizeddel idősebb nők 40 %-át érinti a hiperpigmentáció problémája. Az egyenetlen bőrtónus a nők bármely korosztályát érintheti, és számos oka lehet. Emellett a bőr öregedésével egyre nehezebbé válik a fiatalos ragyogás megtartása. 

Az előkelő Artistry bőrápoló termékcsalád az Amway-től már régóta segít a nők minden korosztályának abban, hogy a legtöbbet hozzák ki természetes szépségükből. Ez a kutatás és fejlesztés még tovább lépett az Artistry Ideal Radiance kollekcióval. Ez a fejlett bőrápoló rendszer ötvözi az úttörő technológiát az egyedülálló növényekkel, hogy háromdimenziós ragyogást biztosítson, amely már heteken belül észlelhető.

A sugárzó szépség három dimenziója:  ragyogás, áttetszőség, egyenletes bőrtónus
Az innovatív 3D technológia gyorsan eljut a bőr felületének mindhárom rétegébe, mégis nyugtató, hidratáló készítményeket tartalmaz, amelyek elég kíméletesek ahhoz, hogy érzékeny bőrűek is használhassák őket.

Artistry Ideal Radiance Halványító arckrém                 19300 ft

 A ragyogóbb, egyenletes tónusú bőr valóság lehet- az Artistry Ideal Radiance segítségével.
A roppant gazdag Halványító arckrém intenzíven hidratál, és segít helyreállítani a bőr természetes nedvességkorlátját.
Éjszaka segít csökkenteni a kiszáradást.
Nappalra a bőr világosabb és egyenletesebb tónusú lesz.
Ugyanazokat a világosító összetevőket tartalmazza, mint a termékcsalád többi tagja, és naponta kétszer kell használni a Korrektor után.

Artistry Ideal Radiance Halványító eszencia       26200 ft

 A 3D technológia a bőrfelület legmélyebb rétegeit célozza, hogy jelentősen csökkentse a melaninszintet. 
Emellett: Gyöngyfehérje, amely a bőrfelület középső rétegét célozza a ragyogás növelése érdekében, miközben csökkenti a sárgaságot, a látható sötét foltokat és az elszíneződéseket.
Több virágból álló keverék, amely a bőr felső rétegében hat, hogy fényesebbé tegye a bőrt és antioxidáns védelmet nyújtson, miközben nyugtat és hidratál. 
Világosító és helyreállító hatású virágokból készül:
százszorszép, gólyaorr, jázmin, ligetszépe, és japánakác.


Az aktív összetevők legnagyobb koncentrációjának köszönhetően a halványító eszencia gyorsan beszívódik, és azonnali ragyogást ad arcbőrének. 


A melanin az epidermisz alsó rétegeiben termelődik és felelős a bőrszín, hajszín, szemszín kialakításáért.

A túl sok melanin ezért hiperpigmentációt okoz. A halványító eszencia jelentősen csökkenti a melanintermelődést, így segít megakadályozni a sötét foltok és az egyenetlen bőrtónus kialakulását. 
Artistry Ideal Radiance Korrektor 18800 ft
 
Ideális esetben a Korrektor közvetlenül a Halványító eszencia alkalmazása után használandó a problémás sötét foltok kezelésére. Tulajdonképpen én nem is korrektornak, inkább szérumnak nevezném. A korrektorról mindenkinek egy színes kozmetikum juthat eszébe, de ez nem az. A nagy koncentrátumú kezelés segít eltüntetni az öregedés legmakacsabb jeleit, így a bőr egyenletes tónusú és ragyogó lesz. A korrektort naponta kétszer kell belemasszírozni a foltokba, szeplőkbe és más elszíneződésekbe.
 

A kollekció középpontjában a tudományosan összeválogatott természetes összetevők állnak, amelyek helyreállító, hidratáló és védő hatásuk miatt kerültek a készítménybe. A helyreállító és nyugtató virágkeverékeket, a világosító chia magot és a gyöngyfehérje nagy koncentrátumú , fényűző formáját- amelynek feladata, hogy eltüntesse a sötét foltokat - gondosan vegyítették a hatékony bőrvilágosító hatás érdekében. 
Ugyanakkor csökken annak a valószínűsége is, hogy a bőr tovább károsodik. 

 
A hiperpigmentáció okai

 
A bőrtónusunk változásait nemcsak az öregedés, hanem más tényezők is okozhatják, például a terhesség, vagy a nap sugarai. 
Az UV sugárzás okozta gyulladás, a légszennyezés és az olyan irritációk, mint például a stressz, az akné és az öregedés maga is kiválthatja a túlzott malanin termelődést.


Mindhárom Artistry Ideal Radiance bőrápoló megrendelése esetén 6500 ft kedvezményt kap.


by amway
ez nem az amway hivatalos oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr297795854