A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Artistry essentials termékek árral

2015. február 06. 09:44 - Jeunesse Luminesce

ARTISTRY c-vitaminos arcápoló

C-vitaminos arcápoló 12 400 ft

 Intenzív ránctalanító kezelés kifejezetten az érett, illetve a naptól károsodott bőr számára.
• C-vitamint tartalmaz, melynek összetétele: NUTRILITE™ eredetű aszkorbinsav (5%) és acerolacseresznye-kivonat (összesen 500 mg), a legmagasabb C-vitamin-koncentráció a természetben
• 15% vadjamgyökér-kivonatot tartalmaz
• A két egységbõl álló csomagolás lehetõvé teszi, hogy a hatóanyagok az alkotóelemek összekeveréséig megõrizzék frissességüket
• Bõrgyógyászok által és szemészetileg tesztelt, illatanyagmentes, nem tömíti el a pórusokat
• 16 heti használat után akár 58%-kal csökkenti a szemkörnyéki ráncok megjelenését
• 16 heti használat után a részt vevõk 100%-ánál észre vehetõen csökkent az ajkak, a száj és a szemkörnyéki ráncok megjelenése és már 8 heti kezelés után több mint 90%-uk észlelte ugyanezt.

    
Alfa-hidroxi szérum plusz 
12 000 ft  30 ml

ARTISTRY™essentials Alfa-hidroxi

szérum plusz

Tiszta, olajmentes hidratáló szérum minden napra, 
amely felgyorsítja a bőr természetes hámlási folyamatát.

 • Alfa-hidroxi savakat tartalmaz, amelyek természetes 
 • úton kinyert cukorból és az exkluzív NUTRILITE™ által 
 • termesztett acerola cseresznyéből, citrusfélékből és 
 • almából származnak. Ezek a savak közreműködnek a 
 • bőr exfoliálásában.
 • A zabkivonat a bőr számára kíméletes hatást biztosít.
 • Az ARTISTRY Hidrolipid mátrix (HLM) lipidek és 
 • nedvesítőanyagok elegye, amely közreműködik a bőr 
 • hidratálásában, simítja és védi a bőrt a 
 • nedvességvesztéssel szemben.                                                                       Tegyen néhány csepp szérumot az ujjhegyére és simítsa a megtisztított arcbőrre, mielőtt a hidratálót használja.
 • Minden bőrtípusra

                       Adja le rendelését e-mailben!
                         130evig.jeunesse@gmail.com
   
Artistry Essential
Bőrtápláló szemránckrém
8500 ft

                                                                                           

ARTISTRY™essentials 

bőrtápláló szemránckrém

 

Gazdag, könnyű, illatmentes hidratáló, kifejezetten a szemkörnyék bőrének ápolására. Csökkenti az apró ráncok, 
szem alatti táskák és sötét karikák megjelenését. Könnyű, nem
 zsíros szemránckrém, amely csökkenti a szem alatti sötét 
karikák, táskák és  szarkalábak megjelenését. A szem alatti 
sötét karikák megjelenését tartósan és szemmel láthatóan 
csökkenti.

Artistry essential kiegyensúlyozó tonik
5700 ft

ARTISTRY™essentials 

kiegyensúlyozó tonik

- Csökkenti, szabályozza és normalizálja az arcfelszín zsírtartalmát.
- Kétfázisú tonik, amely eltávolítja a szennyeződéseket, a sminkmaradványokat.
- Frissíti a bőrt, és üde, matt hatást eredményez.
- Nem tömíti el a pórusokat

Megtalálható benne a fügekaktuszt és acerola-cseresznyét tartalmazó, forradalmi Tri-Balance hatóanyag-együttes, amely a bőr természetes nedvességgátjának megerősítése révén egyensúlyban tartja a bőr vízháztartását, miközben zord körülmények között élni képes növényekben felfedezett, egyedülálló fitofaktorokkal természetes módon kiegyenlíti a bőr víz és zsírszintjét.

Használat:
Tisztítás után gyengéden rázza fel a tonikot, amíg teljesen összekeveredik. Itasson át egy vattapamacsot, és finoman vigye fel a tonikot az arcra és a nyakra, hogy a tökéletes hidratáltság megőrzésére serkentse.

Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com
Artistry essential intenzív
 hidratáló maszk  100 ml
8000 ft

ARTISTRY™essentials 

hidratáló maszk

amely azonnal hidratálja a 
bőrt. Javítja a bőr textúráját, kisimítja és puhítja a bőrt, 
bársonyosan sima tapintásúvá varázsolva. ARTISTRY
 Hidrolipid mátrixot tartalmaz, amely hidratálja, kisimítja 
a bőrt, valamint védi a nedvességvesztéssel szemben. 
NUTRILITE™ által jóváhagyott kamillát is tartalmaz. 
Könnyű illata elősegíti a relaxálást.
Minden bőrtípusra, különösen a vízhiányos bőrre ajánlott.
Hetente maximum 2-3 alkalommal használja.Artistry essential pattanás elleni
bőrápoló 30 ml
7000 ft

 

ARTISTRY™essentials 

pattanás elleni bőrápoló

tisztítja az arcbőrt, fokozott gondossággal ápolja a bőrt, közreműködik a pattanások kezelésében és a megelőzésben, miközben kellemesen hűsíti és nyugtatja a bőrt. Ez a célzott kezelés szembe száll a pattanásokkal a keletkezésük helyén és meggátolja a megjelenésüket a bőr felszínén.Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com
 
Artistry essential hidratáló
bőrápoló rendszer
17 000 ft

 
 Az ARTISTRY essentials Hidratáló bőrápoló rendszert úgy tervezték, hogy normál és száraz bőrre is használható legyen, nem szárító, rendszeres ápolást nyújt a bőr karbantartására, optimalizálására és védelmére. A hidratáló bőrápoló rendszer egy arctisztítóból, egy arctonikból és egy arctejből áll, melyekről a klinikai vizsgálatok megállapították, hogy együttesen alkalmazva három lépésben javítják és egészségesebbé teszik a bőrt.

Minden ARTISTRY essentials hidratáló bőrápoló termék 

 • át van itatva olyan természetes hatóanyagok keverékével, amelyek a bőr természetes nedvességgátjának működését javítva fenntartják az optimális hidratáltságot, és így elősegítik a bőr egészséges látványának megőrzését. 
 • exkluzív Nourish 3 hatóanyag-együttes-t tartalmaz.
 • Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket naponta kétszer (reggel és este), hogy pontosan azt adja bőrének, amire szüksége van!
  1. arctisztító:
  Tegyen kis mennyiségű tisztítót az ujjhegyére, és körkörös mozdulatokkal vigye fel az arcra és a nyakra. Alaposan öblítse le meleg vízzel.
  2. arctonik:
  Gyengéden rázza fel a tonikot, amíg teljesen összekeveredik. Simítsa el az arcon és a nyak bőrén, hogy energiával töltse fel a bőrt, és fokozza a képességét a tökéletes hidratáció megőrzésére.
  3. hidratáló:
  Vigyen fel egy kis mennyiségű hidratálót az arcra és a nyakra, hogy megvédje a bőrét az idő előtti öregedés látható jeleitől.
Kis méretű hidratáló bőrápoló rendszer 4200 ft

Mindaz, amit a teljes méretű ARTISTRY essentials bőrápoló rendszerekben kedvel, megtalálható a kisméretű termékekben is, amelyek ideálisak utazáskor, a termék kipróbálására vagy bemutatására.
Az ARTISTRY essentials kisméretű bőrápoló rendszereiben egy arctisztító (20 ml), egy arctonik (30 ml) és egy arctej (20 ml) található, így Önnek és vásárlóinak nem kell változtatniuk napi bőrápoló szokásaikon, amikor elutaznak.Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com

Artistry essential kiegyensúlyozó 
bőrápoló rendszer 17 000 ft

ARTISTRY™essentials kiegyensúlyozó bőrápoló rendszer

kifejezetten kombinált és zsíros bőrre készült, amelynek kíméletes, 100%-ban zsírmentes napi ápolásra van szüksége, melynek lényege a bőr zsír- és víztartalmának normalizálása. A kiegyensúlyozó bőrápoló rendszer egy arctisztítóból, egy arctonikból és egy hidratálóból áll, melyekről a klinikai vizsgálatok megállapították, hogy együttesen alkalmazva három lépésben javítják és egészségesebbé teszik a bőrt.


Artistry essential nyugtató hatású arckrém
30 ml 7600 ft

ARTISTRY™essentials 

arckrém

Tartsa bőrét stresszmentesen ezzel az ultrakönnyű krémmel, amely megnyugtatja, pihenteti és hidratálja az erősen igénybe vett vagy megviselt bőrt. A többek között omega-3 és omega-6 zsírsavakat, valamint természetes összetevőket tartalmazó exkluzív nyugtató és lágyító krém pihentté teszi a bőrt, és növeli azt a képességét, hogy felvegye a harcot a káros környezeti hatásokkal szemben. Az igénybe vet bőrt lenyugtatva azonnal pótolja a hiányzó nedvességtartalmát.
Táplálja, nyugtatja és ragyogóvá teszi a stressznek kitett bőrt Természetes alapú, exkluzív összetevők - bambusz, édesgyökér és kék lótusz - az irritált bőr megnyugtatására                                                         Javítja a bőr ellenálló képességét a környezeti ártalmakkal szemben
 
Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com
Pórustisztító maszk 100 ml 8000 ft

ARTISTRY™essentials Pórustisztító maszk

Élénkítő hatású, krémes, ásványiagyagalapú maszk, a bőr mélytisztítására fejlesztették ki. Eltávolítja a pórusokat eltömítő szennyeződéseket és a felesleges bőrfelszíni zsírt, alaposan tisztítja a bőrt. Szabályozza a bőrfelszíni zsír termelődését és csökkenti a bőr olajos fényét. Összetételében cink-, magnéziumés réztartalmú ásványi sókat tartalmaz, amelyek közismertek a zsíros bőrre kifejtett jótékony hatásukról.

Használata:
Vigye fel a megtisztított bőrre. Hagyja a bőrön 5-15 percig, majd öblítse le vízzel. Hetente maximum 2-3 alkalommal használja. 
Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com
120 ml    4500 ft

ARTISTRY™essentials 

Sminklemosó szemkörnyékre

és ajakra


Zsírmentes, naponta használható sminklemosó, amely kíméletesen feloldja és eltávolítja még a tartós ajak- és szemsmink kozmetikumok maradványait is anélkül, hogy szárítaná a bőrt. Aloe vera gél, kamilla, zabkivonat, valamint bőrlágyító és -hidratáló anyagok gondosan összeválogatott elegyét tartalmazza, amely segíti a szempillák kondicionálását. Szemészetileg tesztelt annak érdekében, hogy minimálisra csökkenjen a bőrirritáció lehetősége.
Minden bőrtípusra.
Használata: 
Gyengéden simítsa a sminklemosót a szem és a száj környékén. Öblítse le, vagy egy tiszta sminkeltávolító koronggal törölje le a bőréről.

14,5 ml     7600 ft

ARTISTRY™essentials 

hidratáló plusz

 

Egyedülálló, vitaminban gazdag, olajos eszencia, amely azonnal táplálja a bőrt, és koncentrált formában ápolja és igazi kényeztetésben részesíti a száraz bőrt. Az ARTISTRY essentials Hidratáló plusz vitaminban gazdag hidratáló, amely felfrissíti a bőrt. Az omega-3 és omega-6 zsírsavval, valamint növényi hatóanyagokkal dúsított bőrnyugtató hatású összetétel révén tapasztalja meg a hidratálás élményét ott, ahol arra leginkább szükség van, miközben javítja a bőre nedvességmegtartó képességét.

Használat: Ujjbegyeivel melegítsen fel 2-4 cseppet, és gyengéden nyomkodja a bőrbe. Használhatja smink fölé is, napközbeni frissítésként.

Adja le rendelését e-mailben!
130evig.jeunesse@gmail.com
125 ml   8000 ft

ARTISTRY™essentials bőrradír

Kettős hatású, jojobaszemcséket tartalmazó bőrradír, amely rendkívül jól habzik. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteteket és segít tisztítani a bőrt. Egyszerre exfoliálja és tisztítja a bőrt, miközben megfiatalítja a fakónak ható bőrt. Élénkítő hatású mandarin- és szederillatú. 

Minden bőrtípusra.  Hetente maximum 2-3 alkalommal használja. Gyengéden maszírozza a nedves arcon körkörös mozdulatokkal, majd vízzel alaposan öblítse le.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr427795890