A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

ARCÁPOLÓ SZETT 30 ÉV FELETTI PIGMENTFOLTOS, egyenetlen tónusú, normál, száraz és kombinált bőrtípusra

2015. január 03. 13:52 - Jeunesse Luminesce


  1.        dús arctisztító hab
  2.        bőrmegújító hámlasztó hetente kétszer a tonik előtt
  3.    .   arctonik
  4.        halványító eszencia
  5.        korrektor
  6.        arckrém nappalra és éjszakára

1.   ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ Dús 
arctisztító hab    14 600 ft

A     Kíméletes, mégis nagyon hatásos ARTISTRY YOUTH XTEND Dús arctisztító hab luxus megoldást kínál a sminkmaradványok és a pórusokat eltömítő, napközben és éjjel a bőrön felgyülemlő szennyeződések eltávolítására. A Dús arctisztító hab minden bőrtípusra alkalmazható, öregedésgátló és nemcsak tisztítja, hanem nyugtatja és kondicionálja is a bőrt. Sőt, a dús, luxus habbá kevert termék hidratáló összetevői aktiválódnak, és közvetlenül a tiszta bőrbe jutva maximális felszívódást és hidratálást biztosítanak. Az eredmény? Sugárzó és friss arcbőr minden egyes arcmosás után.
        Nedvesítse meg a bőrét meleg vízzel! Masszírozza a habot körkörös mozdulattal az arcbőrébe, ügyelve arra, hogy a sűrű hab ne kerüljön közvetlenül a szemébe! Miután végzett, öblítse le alaposan az arcát meleg vízzel! Reggeli és éjszakai használatra.


2.   ARTISTRY Intensive Skincare

(Intenzív bőrápolás) Bőrmegújító hámlasztás 23 900 ft 

    Mossa meg az arcát szappanmentes arctisztítóval. Oszlasson el 8 teljes pumpányi terméket a szemkörnyéket elkerülve, amely nedves réteget alkot az arcán.

Használat közben előfordulhat enyhe pirosodás vagy viszkető érzés. Ez normális reakció, és arra utal, hogy a termék kifejti a hatását. Hagyja a terméket a bőrén 6-8 percig.
Előfordulhat, hogy a termék nem szárad meg teljesen ennyi idő alatt.
Nedvesítse meg az ujjhegyeit, és enyhén masszírozza át a bőrét.
Öblítse le a bőrét bőséges mennyiségű meleg vízzel, majd simítsa a bőrét szárazra.

A kezelés után vigyen fel öregedésgátló arctonikot és hidratálót. Nagyon fontos, hogy a kezelés után napközben SPF 15 UVB/UVA fényvédőt tartalmazó hidratálót használjon, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb é válik a napsugárzásra.

A legjobb eredmény elérése érdekében használja a terméket hetente kétszer, nem egymást követő napokon, hat héten keresztül. A bőr optimális állapotának fenntartása érdekében javasolt a kúrát évente négyszer (negyedévente) megismételni. Fontos, hogy az Intensive Skincare Bőrmegújító hámlasztás használatát megelőző és azt követő két hétben ne használjon más, exfoliáló hatású termékeket, mivel az ilyen típusú termékek együttes használata fokozhatja a bőrirritációt.

· Mucor Miehei gombakivonatot tartalmaz.
· Használatával elkerülhető a bőr túlzott exfoliálása és irritációja
· Elősegíti a bőr normál nedvességvédő gátjának működését.
· Csökkenti a pigmentfoltok és a szarkalábak megjelenését.
· Javítja a bőr feszességét és textúráját, egyenletesebb bőrtónust eredményez.
· Nagyobb tisztaságot biztosít a bőrnek, öregedésgátló, ránctalanító, bőrkisimító hatású.

Bármilyen bőrtípusra, tehát érzékeny bőrre is használható.

   3.  ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ Bőrpuhító arctej-Tonik                          14 600 ft

    A bármilyen bőrtípusra ideális ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrpuhító arctej tökéletesen előkészíti a bőrt a forradalmi ARTISTRY YOUTH XTEND termékcsalád öregedésgátló hatásainak befogadására. A minden reggel és este használható ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrpuhító arctej elősegíti az értékes nedvesség benntartását, kisimítja és kondicionálja a bőrt, így a bőr puha és erős lesz, valamint készen áll a fiatalos megjelenést biztosító kezelés következő fázisára.

    A (lehetőleg Arctisztító habbal végzett) tisztítás után öntsön ARTISTRY YOUTH XTEND Bőrpuhító arctejet a  tenyerére vagy egy vattakorongra, majd óvatos ütögető mozdulatokkal vigye föl a teljes arcára és nyakára! Reggeli és éjszakai használatra.

 


   4.    ARTISTRY IDEAL RADIANCE™
        Halványító eszencia          26 200 ft 

     Azonnali ragyogás. A Halványító eszencia pillanatok alatt javítja a bőr fényét és ragyogását: azonnali felfrissülést nyújt a fáradt bőr számára.

Bizonyítottan csökkenti az elszíneződéseket, és világosabbá teszi a bőrt. Mindössze 24 óra alatt radikálisan csökkenti a sötét foltokért és elszíneződésekért felelős melanintevékenységet, és alig négy hét alatt szemmel látható előnyöket biztosít.
Gyorsan hat és tartós hatással rendelkezik. Alig 15 perc alatt akár 123%-kal fokozza a bőr hidratáltságát, és akár 8 órán keresztül kifejti előnyös hatását.
Pumpáljon 2-3 adagot a tenyerébe! Az ujjai hegyével óvatosan simítsa bele a Halványító eszenciát az arc és a nyak bőrébe!
Az optimális hatás érdekében reggel és este az arctisztítás és az arctonik után használja, majd vigye fel utána a Korrektort és a Halványító arckrémet.


 5.   ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Korrektor    18 800 ft

  Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Korrektor összetételét úgy alkották meg, hogy a legmakacsabb sötét foltokat és elszíneződéseket is eltávolítsa. Ez a reggel és este egyaránt használható, koncentrált összetételű termék mindössze két óra alatt mélyen behatol a bőr leginkább érintett rétegeibe, ahol alig 24 órán belül megkezdi a melanintevékenység csökkentését.* Az eredmény: mérhetően világosabb és ragyogóbb bőr, egyenletes bőrtónus és fokozott ragyogás. 
     A gyöngy protein, a vörös alga, a zöldborsó-kivonat és az európai szilva együttesen halványítják a bőrt, és kíméletesen korrigálják a bőrtónus egyenetlenségeit. Az ARTISTRY által kidolgozott, fejlett 3D Technológiaszállítórendszer gondoskodik arról, hogy ezek a hatékony összetevők (a hidratáló és bőrnyugtató összetevőkből álló, speciális keverékkel együtt) eljussanak a bőrfelület mélyebb rétegeibe, ahol a leghatékonyabban fejthetik ki öregedésgátló hatásukat.  
        Vigye fel az ujjai hegyére, majd masszírozza óvatosan a sötét foltokra, szeplőkre és elszíneződésekre!
        Az optimális hatás érdekében reggel és este, a Halványító eszencia után, és a Halványító arckrém előtt használja.

    6.   ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Halványító arckrém             19 300 ft

       Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Halványító arckrém egyenletesebbé teszi a bőrtónust, korrigálja a hiperpigmentációt és fokozza a bőr ragyogását, miközben hatékonyan hidratál, ránctalanító, öregedésgátló és pótolja a bőr nedvességtartalmát. A Halványító arckrém napközben gyorsan emeli a bőr nedvességszintjét, ezáltal fokozza a bőr ragyogását, és hozzájárul a bőr sugárzó megjelenéséhez. Éjszaka az arckrém megakadályozza a bőr kiszáradását, így a bőr az ébredés után friss és egészséges, fiatalos megjelenésű lesz, és készen áll az újabb kihívásokra. Gyors hidratálás. Klinikai tesztek igazolták, hogy a Halványító arckrém 15 perc alatt 131%-kal fokozza a bőr hidratáltságát, és 8 órán át kifejti a hatását.  
       Vigye fel az ujjai hegyére, majd simítsa el az arcán és a nyakán!
        Az optimális hatás érdekében reggel és este, a Korrektor után használja!



ránctalanító,bőrfiatalító, öregedésgátló, hatékony öregedésgátlás, fiatalos arcbőr, kémiai hámlasztás, gyümölcssavas hámlasztás, arcpakolás, arcpakolások, eszencia, szérum, bőrfiatalító, bőrfiatalítás, nappali arcápolás, éjszakai arcápolás
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr397795788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása