A hosszú élet titkai

Hogyan legyünk aktívak 70 felett is?

Nem kell mindig plasztika

2015. október 22. 12:51 - Jeunesse Luminesce

A sebészeti beavatkozások lehetséges kockázatai miatt a kozmetikai kezelések, termékek kínálta biztonság még mindig elsődleges szerepet élvez a szépség és fiatalság megőrzésében. Amibe bátran belevághatunk...

Lézeres bőrfelszín-megújítás helyett:

Az arc, nyak és dekoltázs számára biztosít azonnali, látványos liftinghatást. 

Az Artistry Intensive Skincare HALADÓ BŐRSZÉPÍTŐ SZÉRUM jelentősen javítja a bőr feszességét, kisimítja a ráncokat és finom vonalakat.

Ez a modern bőrjavító kezelés azonnal kisimítja a bőrt és csökkenti a megnagyobbodott pórusok megjelenését, így a bőr bársonyosan sima és finom lesz. A nők 80%-a szerint a termék mindössze 1 használat után csökkentette a pórusok láthatóságát.

Az optikai diffúzorok mattítják a bőrt és szabályozzák a felesleges zsír mennyiséget.

INTENSIVE SKINCARE™ HALADÓ BŐRSZÉPÍTŐ SZÉRUM BÁRSONYOSAN SIMA. AZONNALI MEGÚJULÁS. Az új “Smart Pore Eraser” bőrsimító formula csökkenti a pórusok méretét, hatása összevetborszepito_szerum.jpghető a frakcionált lézer kezeléssel.

A szérum az éjszakai ráncok csökkentésével és a rugalmasság helyreállításával feszesebbé és vonzóbb megjelenésűvé teszi a bőrt.
A három leghatékonyabb kollagénserkentő összetevő (retinol, C-vitamin és peptidek) kombinációját tartalmazza.
Az amerikai szabadalommal védett targeting Complex hatóanyag összetétel pontosan oda juttatja a retinolt, ahol arra szükség van a sejtszintű megújuláshoz.

INTENSIVE SKINCARE™ HALADÓ BŐRSZÉPÍTŐ SZÉRUM 30 ml  20 400 ft

A Haladó Bőrszépítő szérum kíméletesen, már az első használat után visszaállíthatja bőre optimális állapotát. Minden bőrtípusra megfelel. 

borszepito_szerumminta.jpg

 

Az a legjobb ezekben a termékekben, hogy lehet őket kapni 1 ml-es kiszerelésben is, ha csak ki szeretné próbálni.

1ml csak 680 ft-ba kerül, ráadásul olyan exkluzív csomagolásban, és ismertetővel került forgalomba, hogy ajándéknak is igazán nagyszerű. 

Az 5 darabos mintakártya készlet ebben a gyönyörű dobozban, mindössze 3400 ft. 

Használja naponta kétszer, reggel és este! Minden reggel és este vigyen fel 2 nyomásnyi szérumot a tiszta arcbőrre. Kerülje a szem környékét. A felvitelt követően használja az ARTISTRY™ szemránckrém et és hidratálót vagy a saját hidratáló készítményeit.

 

Rendelje meg e-mailben a termékeket   130evig.jeunesse@gmail.com 

Szállítási idő 2-3 nap!  Budapesten belül szállítási költség 350 ft, vidékre 550 ft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiatalsagtitka.blog.hu/api/trackback/id/tr848011727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása